Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Після збою на сервері налаштували резервне копіювання та збільшили дисковий простір.
Періодично почав відвалюватися крон. Нині не працює. Можете запустити?
Після збою на сервері налаштували резервне копіювання та збільшили дисковий простір. Періодично почав відвалюватися крон. Нині не працює. Можете запустити?
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Premium-партнер писав/ла: Добрий вечір. Я бачу на сервері відбулися зміни налаштувань щодо того, як має бути. Ми можемо виправити 1 годину.
1. Чи можете сказати докладніше, що саме змінилося? Ми збільшили дисковий простір, як це збило налаштування? 2. Чи можете зробити прямо зараз?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Premium-партнер писав/ла:
Добрий вечір.
Я бачу на сервері відбулися зміни налаштувань щодо того, як має бути.
Ми можемо виправити 1 годину.
[/quote]
1. Чи можете сказати докладніше, що саме змінилося? Ми збільшили дисковий простір, як це збило налаштування?
2. Чи можете зробити прямо зараз?
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Premium-партнер писав/ла: 1) Що і як змінювалося, Ви можете дізнатися у фахівців, які виконували роботи на серверері. Я вам кажу, що бачу. 2) Можемо, але спершу оплата.
Куди та скільки платити?
[quote]
OneBox production
Premium-партнер писав/ла:
1) Що і як змінювалося, Ви можете дізнатися у фахівців, які виконували роботи на серверері.
Я вам кажу, що бачу.
2) Можемо, але спершу оплата.
[/quote]
Куди та скільки платити?
Тасун Сергій Володимирович OneBox production написав: При змінах ресурсів у існуючих налаштуваннях нічого не зміниться. Я думаю, хто правив конфіги, випадково, видалив пару рядків...
Сергію, привіт, з учорашнього дня перестав будуватися звіт з прибутку. Хостер пише: Судячи з помилки, можливо, не вистачає часу для обробки запиту. Спробуйте збільшити таймаути nginx (конфігураційний файл при стандартній установці зазвичай знаходиться в /etc/nginx/nginx.conf). Після внесення правок рекомендуємо перевірити правильність конфігурації (команда nginx -t). Якщо помилок у синтаксисі немає, далі необхідно перезавантажити веб-сервер командою – service nginx restart. З повагою, команда GMHOST Востаннє ви займалися налаштуванням сервера. Але це було три тижні тому, а проблема з'явилася вчора. Можете сказати, чи справді проблема в конфізі?
[quote]
OneBox production написав:
При змінах ресурсів у існуючих налаштуваннях нічого не зміниться.
Я думаю, хто правив конфіги, випадково, видалив пару рядків...
[/quote]
Сергію, привіт, з учорашнього дня перестав будуватися звіт з прибутку. Хостер пише:
Судячи з помилки, можливо, не вистачає часу для обробки запиту.
Спробуйте збільшити таймаути nginx (конфігураційний файл при стандартній установці зазвичай знаходиться в /etc/nginx/nginx.conf).
Після внесення правок рекомендуємо перевірити правильність конфігурації (команда nginx -t).
Якщо помилок у синтаксисі немає, далі необхідно перезавантажити веб-сервер командою – service nginx restart.
З повагою, команда GMHOST
Востаннє ви займалися налаштуванням сервера. Але це було три тижні тому, а проблема з'явилася вчора. Можете сказати, чи справді проблема в конфізі?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар