Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зробили перенесення системи на новий сервер, постачальник надіслав дані для перевірки. Наш інгратор з боку боксу зараз зайнятий. Як зрозуміти було чи перенесення, чи залишилися з боку боксу ще питання до хостингу боксу, тому що раніше такі питання були і через це і був ініційований переїзд
Зробили перенесення системи на новий сервер, постачальник надіслав дані для перевірки. Наш інгратор з боку боксу зараз зайнятий. Як зрозуміти було чи перенесення, чи залишилися з боку боксу ще питання до хостингу боксу, тому що раніше такі питання були і через це і був ініційований переїзд
Добрий день. Фахівці нашої компанії не займалися перенесенням вашого боксу. Тому, чи було перенесення, ви можете уточнити у фахівців, які цим займалися.
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: чи залишилися з боку боксу ще питання до хостингу боксу, тому що раніше такі питання були і через це ініційовано переїзд
Тут не так. Запитання були у Вас до функціоналу боксу. Ці питання були викликані невідповідністю налаштувань сервера, нашим вимогам. Якщо у Вас сьогодні немає питань до функціоналу боксу, то роботи з перенесення були виконані правильно. Якщо ж питання залишилися, тоді треба розбиратися з кожним питанням.
Добрий день.
Фахівці нашої компанії не займалися перенесенням вашого боксу.
Тому, чи було перенесення, ви можете уточнити у фахівців, які цим займалися.
[quote]
Бузов Олександр
Клієнт писав/ла:
чи залишилися з боку боксу ще питання до хостингу боксу, тому що раніше такі питання були і через це ініційовано переїзд
[/quote]
Тут не так.
Запитання були у Вас до функціоналу боксу. Ці питання були викликані невідповідністю налаштувань сервера, нашим вимогам.
Якщо у Вас сьогодні немає питань до функціоналу боксу, то роботи з перенесення були виконані правильно.
Якщо ж питання залишилися, тоді треба розбиратися з кожним питанням.
Оператор хостингу відписався, що переніс і направив дані для передачі в бокс. Я не можу їх перевірити. Дані передав Івану (співробітник боксу), але зараз він не на роботі. А мені потрібно зрозуміти платити за Новий хостинг чи ні
Оператор хостингу відписався, що переніс і направив дані для передачі в бокс. Я не можу їх перевірити. Дані передав Івану (співробітник боксу), але зараз він не на роботі. А мені потрібно зрозуміти платити за Новий хостинг чи ні
Повторюся Так питання є Швидкодія не збільшилась Хостинг провайдер надав дані, які потрібно було передати в бокс - я їх переслав Івану, вашому колеги, а він не може з ними працювати. Так дайте мені нарешті відповідь, перенесення працює чи ні З вашого боку, все працює?
Повторюся
Так питання є
Швидкодія не збільшилась
Хостинг провайдер надав дані, які потрібно було передати в бокс - я їх переслав Івану, вашому колеги, а він не може з ними працювати. Так дайте мені нарешті відповідь, перенесення працює чи ні
З вашого боку, все працює?
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав: Повторюся: У Вас є питання до функціоналу боксу? Якщо питання залишилися, тоді треба розбиратися з кожним питанням. Якщо все працює, то працюєте.
Для інформації Потрібно було з вашого боку скопіювати базу та перенести на новий сервер. І ваша робота тут була потрібна по-любому. Сам би ні я ні хостер цього не зробили. Тож треба глибше в проблему клієнта вникати
[quote]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав:
Повторюся:
У Вас є питання до функціоналу боксу?
Якщо питання залишилися, тоді треба розбиратися з кожним питанням.
Якщо все працює, то працюєте.
[/quote]
Для інформації
Потрібно було з вашого боку скопіювати базу та перенести на новий сервер. І ваша робота тут була потрібна по-любому. Сам би ні я ні хостер цього не зробили. Тож треба глибше в проблему клієнта вникати
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: Для інформації Потрібно було з вашого боку скопіювати базу та перенести на новий сервер. І ваша робота тут була потрібна по-любому. Сам би ні я ні хостер цього не зробили. Тож треба глибше в проблему клієнта вникати
[quote]Бузов Олександр Клієнт писав/ла:
Для інформації
Потрібно було з вашого боку скопіювати базу та перенести на новий сервер. І ваша робота тут була потрібна по-любому. Сам би ні я ні хостер цього не зробили. Тож треба глибше в проблему клієнта вникати
[/quote]
Наша компанія займається розробкою та підтримкою продукту "OneBox".
Проблема обслуговування сервера не входить у пакет і є Вашою турботою.
Системні вимоги до сервера для розміщення OneBox
https://box.webproduction.ua/doc/684/
http://i.imgur.com/1RpSJGs.png
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: Для інформації Потрібно було з вашого боку скопіювати базу та перенести на новий сервер. І ваша робота тут була потрібна по-любому. Сам би ні я ні хостер цього не зробили. Тож треба глибше в проблему клієнта вникати
прикольно а за що я тоді заплатив 1800 грн від вашої компанії за перенесення боксу з одного сервера на інший удачі вам, Сергію
[quote]
Тасун Сергій Володимирович Співробітник написав:
[quote]Бузов Олександр Клієнт писав/ла:
Для інформації
[/quote]
Наша компанія займається розробкою та підтримкою продукту "OneBox".
Проблема обслуговування сервера не входить у пакет і є Вашою турботою.
Системні вимоги до сервера для розміщення OneBox
https://box.webproduction.ua/doc/684/
http://i.imgur.com/1RpSJGs.png
[/quote]
прикольно
а за що я тоді заплатив 1800 грн від вашої компанії за перенесення боксу з одного сервера на інший
удачі вам, Сергію
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: прикольно а за що я тоді заплатив 1800 грн від вашої компанії за перенесення боксу з одного сервера на інший удачі вам, Сергію
Ви заплатили за перенесення, яке здійснювали Ми і було це зроблено 19.10.2020, понеділок, 15:28 Запитання Ви задали 2020-10-15 13:14:25
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: Бузов Олександр Клієнт 2020-10-15 13:14:25 Зробили перенесення системи на новий сервер,...
Хто робив це перенесення, на який сервер, як це було зроблено Нам невідомо. А дізнатися Ви могли у того, хто Вам це перенесення робив. Так, що і Вам удачі Олександр.
[quote] Бузов Олександр Клієнт писав/ла:
прикольно
а за що я тоді заплатив 1800 грн від вашої компанії за перенесення боксу з одного сервера на інший
удачі вам, Сергію
[/quote]
Ви заплатили за перенесення, яке здійснювали Ми і було це зроблено 19.10.2020, понеділок, 15:28
Запитання Ви задали 2020-10-15 13:14:25
[quote] Бузов Олександр Клієнт писав/ла:
Бузов Олександр Клієнт
2020-10-15 13:14:25
Зробили перенесення системи на новий сервер,... [/quote]
Хто робив це перенесення, на який сервер, як це було зроблено Нам невідомо.
А дізнатися Ви могли у того, хто Вам це перенесення робив.
Так, що і Вам удачі Олександр.
це прикол такий? співробітник вашої компанії зробив перенесення всі дані щодо перенесення були надані налаштування робив ваш співробітник розберіться у питанні інакше інші клієнти нарвуться на вас і буде такий же результат
це прикол такий?
співробітник вашої компанії зробив перенесення
всі дані щодо перенесення були надані
налаштування робив ваш співробітник
розберіться у питанні
інакше інші клієнти нарвуться на вас і буде такий же результат
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: це прикол такий? співробітник вашої компанії зробив перенесення всі дані щодо перенесення були надані
Дані для перенесення були надані 2020-10-19 10:49:02 А цей топік Ви створили на 4 дні раніше 2020-10-15 13:14:25 У вас є можливість зміни часу? І так, все це листування, як розмова ГЛУХОГО з НІМИМ. Удачі вам....
[quote]
Бузов Олександр Клієнт писав/ла:
це прикол такий?
співробітник вашої компанії зробив перенесення
всі дані щодо перенесення були надані
[/quote]
Дані для перенесення були надані 2020-10-19 10:49:02
А цей топік Ви створили на 4 дні раніше 2020-10-15 13:14:25
У вас є можливість зміни часу?
І так, все це листування, як розмова ГЛУХОГО з НІМИМ.
Удачі вам....
А мені потрібно було тобі в топік додати логіни та паролі Ти з першого Повідомлення гусей зібрати не можеш, я вирішив це питання але через ваше СЕО і він наважився. А ти мені марення якийсь пишеш у коментарях, тоді як бокс мій вже працює на новому хостингу, який відповідає вимогам вашої компанії. Тож розберись у суті питання. І не втруйся в подібні теми якщо не розумієш про що мова
А мені потрібно було тобі в топік додати логіни та паролі
Ти з першого Повідомлення гусей зібрати не можеш, я вирішив це питання але через ваше СЕО і він наважився. А ти мені марення якийсь пишеш у коментарях, тоді як бокс мій вже працює на новому хостингу, який відповідає вимогам вашої компанії. Тож розберись у суті питання. І не втруйся в подібні теми якщо не розумієш про що мова
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: А мені потрібно було тобі в топік додати логіни та паролі Ти з першого Повідомлення гусей зібрати не можеш, я вирішив це питання але через ваше СЕО і він наважився. А ти мені марення якийсь пишеш у коментарях, тоді як бокс мій вже працює на новому хостингу, який відповідає вимогам вашої компанії. Тож розберись у суті питання. І не втруйся в подібні теми якщо не розумієш про що мова
Шановний Олександре, прошу припинити подібні висловлювання та образи, і не потрібно тут ТИ-кати якщо ви не знаєте людину особисто, подібна ваша бидло-хамська поведінка ні до чого доброго не приведе. Останнє вам попередження, інакше я заблокую вас на форумі.
[quote]
Бузов Олександр
Клієнт писав/ла:
А мені потрібно було тобі в топік додати логіни та паролі
Ти з першого Повідомлення гусей зібрати не можеш, я вирішив це питання але через ваше СЕО і він наважився. А ти мені марення якийсь пишеш у коментарях, тоді як бокс мій вже працює на новому хостингу, який відповідає вимогам вашої компанії. Тож розберись у суті питання. І не втруйся в подібні теми якщо не розумієш про що мова
[/quote]
Шановний Олександре, прошу припинити подібні висловлювання та образи, і не потрібно тут ТИ-кати якщо ви не знаєте людину особисто, подібна ваша бидло-хамська поведінка ні до чого доброго не приведе.
Останнє вам попередження, інакше я заблокую вас на форумі.
а з боку вашого колеги все ок? вас нічого не бентежить? його манера спілкування та вирішення питання з Клієнтом який ПЛАТИТЬ гроші вашої компанії ні слова від вас немає щодо того, що він тут наговорив і який рівень професіоналізму показав
а з боку вашого колеги все ок? вас нічого не бентежить?
його манера спілкування та вирішення питання з Клієнтом який ПЛАТИТЬ гроші вашої компанії
ні слова від вас немає щодо того, що він тут наговорив і який рівень професіоналізму показав
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: а з боку вашого колеги все ок? вас нічого не бентежить? його манера спілкування та вирішення питання з Клієнтом який ПЛАТИТЬ гроші вашої компанії ні слова від вас немає щодо того, що він тут наговорив і який рівень професіоналізму показав
поцитуйте будь ласка подібну грубість, яку на вашу думку він написав
[quote]
Бузов Олександр
Клієнт писав/ла:
а з боку вашого колеги все ок? вас нічого не бентежить?
його манера спілкування та вирішення питання з Клієнтом який ПЛАТИТЬ гроші вашої компанії
ні слова від вас немає щодо того, що він тут наговорив і який рівень професіоналізму показав
[/quote]
поцитуйте будь ласка подібну грубість, яку на вашу думку він написав
Я поставив завдання у першому повідомлення почали парити не зрозуміло що вас не бентежить підсумок всього цього процесу, що хтось у вашій компанії веде некваліфіковане листування з клієнтом, НЕ вирішує проблему, а коли його колега за гроші її вирішує намагається далі нести якусь нісенітницю на рахунок переміщення в часі тощо. І так, мені довелося написати вашому СЕО, щоб ви вирішили це питання за гроші - і його вирішили за 3 години а він ваш колега мені 3 дні мозок парив. так що давайте вважати це останнім повідомлення в даному ланцюжку, інакше негативних відгуків про вашу роботу у вашій компанії істотно додасться
Я поставив завдання
у першому повідомлення почали парити не зрозуміло що
вас не бентежить підсумок всього цього процесу, що хтось у вашій компанії веде некваліфіковане листування з клієнтом, НЕ вирішує проблему, а коли його колега за гроші її вирішує намагається далі нести якусь нісенітницю на рахунок переміщення в часі тощо.
І так, мені довелося написати вашому СЕО, щоб ви вирішили це питання за гроші - і його вирішили за 3 години
а він ваш колега мені 3 дні мозок парив.
так що давайте вважати це останнім повідомлення в даному ланцюжку, інакше негативних відгуків про вашу роботу у вашій компанії істотно додасться
Бузов Олександр Клієнт писав/ла: Я поставив завдання у першому повідомлення почали парити не зрозуміло що вас не бентежить підсумок всього цього процесу, що хтось у вашій компанії веде некваліфіковане листування з клієнтом, НЕ вирішує проблему, а коли його колега за гроші її вирішує намагається далі нести якусь нісенітницю на рахунок переміщення в часі тощо. І так, мені довелося написати вашому СЕО, щоб ви вирішили це питання за гроші - і його вирішили за 3 години а він ваш колега мені 3 дні мозок парив. так що давайте вважати це останнім повідомлення в даному ланцюжку, інакше негативних відгуків про вашу роботу у вашій компанії істотно додасться
Я перечитав усі повідомлення даного топіка і всі відповіді Сергія були вірними і по суті. Якщо ви не мені можете змиритися з тим, що ви не маєте рації - це ваша проблема і ображати інших це не привід. З приводу відгуків це дурна ваша дитяча маніпуляція. Якщо вас це втішить, можете писати Успіхів!
[quote]
Бузов Олександр
Клієнт писав/ла:
Я поставив завдання
у першому повідомлення почали парити не зрозуміло що
вас не бентежить підсумок всього цього процесу, що хтось у вашій компанії веде некваліфіковане листування з клієнтом, НЕ вирішує проблему, а коли його колега за гроші її вирішує намагається далі нести якусь нісенітницю на рахунок переміщення в часі тощо.
І так, мені довелося написати вашому СЕО, щоб ви вирішили це питання за гроші - і його вирішили за 3 години
а він ваш колега мені 3 дні мозок парив.
так що давайте вважати це останнім повідомлення в даному ланцюжку, інакше негативних відгуків про вашу роботу у вашій компанії істотно додасться
[/quote]
Я перечитав усі повідомлення даного топіка і всі відповіді Сергія були вірними і по суті. Якщо ви не мені можете змиритися з тим, що ви не маєте рації - це ваша проблема і ображати інших це не привід.
З приводу відгуків це дурна ваша дитяча маніпуляція. Якщо вас це втішить, можете писати
Успіхів!
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар