Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. У нас нет актуальных ssh к серверу клиента 2. я вижу что клиент сам его переносил, это значит что за все проблемы которые будут после обновления на МВП будет отвечать сам клиент 3. То что его нет в списке обращайтесь к Саше Чижику в чате партнеров
1. У нас нет актуальных ssh к серверу клиента
2. я вижу что клиент сам его переносил, это значит что за все проблемы которые будут после обновления на МВП будет отвечать сам клиент
3. То что его нет в списке обращайтесь к Саше Чижику в чате партнеров
OneBox CTO писал/а: 1. У нас нет актуальных ssh к серверу клиента
Доступи скидували да хун пао , наскільки знаю. Якщо треба, продублюю
Устименко Игорь
OneBox production
OneBox CTO писал/а: 2. я вижу что клиент сам его переносил, это значит что за все проблемы которые будут после обновления на МВП будет отвечать сам клиент
Перенос виконаний не вірно? Що можна зробити, щоб уникнути цього?
Устименко Игорь
OneBox production
OneBox CTO писал/а: 3. То что его нет в списке обращайтесь к Саше Чижику в чате партнеров
Напишемо, дякую.
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production
OneBox CTO писал/а:
1. У нас нет актуальных ssh к серверу клиента
[/quote]
Доступи скидували [да хун пао #82], наскільки знаю. Якщо треба, продублюю
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production
OneBox CTO писал/а:
2. я вижу что клиент сам его переносил, это значит что за все проблемы которые будут после обновления на МВП будет отвечать сам клиент
[/quote]
Перенос виконаний не вірно?
Що можна зробити, щоб уникнути цього?
[quote]
Устименко Игорь
OneBox production
OneBox CTO писал/а:
3. То что его нет в списке обращайтесь к Саше Чижику в чате партнеров
[/quote]
Напишемо, дякую.
Доброго дня. Чи потрібно Янковой Богдану щось в своєму кабінеті змінити, щоб Оновити бокс hi-art.com.ua до MVP згідно останнього скріну?
Доброго дня.
Чи потрібно Янковой Богдану щось в своєму кабінеті змінити, щоб Оновити бокс hi-art.com.ua до MVP згідно останнього скріну?
[file]16713[/file]
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
да хун пао
OneBox production писал/а: ну бокс удален как бы, его мы явно видеть не будем http://hi-art.com.ua/ . Восстановите, возможно тогда мы увидим что ваш
тут передали на платну лінію. дякую
[quote]
да хун пао
OneBox production писал/а:
ну бокс удален как бы, его мы явно видеть не будем http://hi-art.com.ua/ . Восстановите, возможно тогда мы увидим что ваш
[/quote]
тут передали на платну лінію. дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар