1b.app
Скопійоване посилання -

Зайве місце на диску

Доброго дня!
У п'ятницю було видалено додаткові зображення товарів. Місце на диску мало звільнитися як мінімум на 5-6 ГБ.
Але бокс знову пише, що мало місця на диску і вчора зліг.
Я зайшов до розділу "Панель управління навантаженням на сервер" і бачу там такі дані (скрин
Виходить, до видалення додаткових картинок і після видалення ситуація не змінилася - місця на диску, як і раніше, немає. Як таке може бути?
Я зайшов у розділ "файли" (скрин )
Бачу тут величезну кількість сміття - паспорти індусів , банери , спам розсилка , пдф каталоги, html код наших замовлень, скрін шот товару і так далі.
Як це все могло з'явитися у боксі? Таке ми точно не замовляли.
Я переглянув це сміття, порівняв з нашою електронною поштою і прийшов до висновку, що це все залітає в бокс з електронною поштою. Тобто все що нам приходить на гугл пошту - це все бокс парсить до с
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Скляров Олександр писав/ла:
Виходить, до видалення додаткових картинок і після видалення ситуація не змінилася - місця на диску, як і раніше, немає. Як таке може бути?

Додаткові фотографії видалені і звільнили 1.2ГБ

Бачу тут величезну кількість сміття - паспорти індусів, банери, спам розсилка, пдф каталоги, html код наших замовлень, скрін шот мобільної версії товару і так далі.
Як це все могло з'явитися у боксі? Таке ми точно не замовляли.

це все спаршено з ваших підключених пошт, це файли з вкладень ваших листів - очистити їх ви можете денними діями (Видалити старі файли і там оберете пункт файли подій)

У розділі OneBox market інтегровані наші поштові скриньки, але це нам потрібно не для вхідних листів, а виключно для того, щоб ми з боксу надсилали листи за допомогою гуглівської пошти. Тобто надсилаємо листа з боксу, але за фактом лист йде з гуглівської пошти.

приберіть IMAP налаштування з підключених пошт і все
14.12.2021, 12:04
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Ігоре, дякую за відповідь!
це все спаршено з ваших підключених пошт, це файли з вкладень ваших листів - очистити їх ви можете денними діями (Видалити старі файли і там оберете пункт файли подій)

Там немає пункту "файли подій". Зараз я залишив пункт "всі файли" - сподіваюся правильно зробив.
Заберіть IMAP налаштування з підключених пошт і все

Ось так (скрин1 )?
14.12.2021, 17:33

Ось так (скрин1)?

так

Там немає пункту "файли подій". Зараз я залишив пункт "всі файли" - сподіваюся правильно зробив.

є, там випадаючий список у ньому і вибираєте
14.12.2021, 17:36

Я не бачу або не маю цього пункту
14.12.2021, 17:40

Я не бачу або не маю цього пункту

файли у листах
15.12.2021, 11:12

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар