Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня!
У п'ятницю було видалено додаткові зображення товарів. Місце на диску мало звільнитися як мінімум на 5-6 ГБ.
Але бокс знову пише, що мало місця на диску і вчора зліг.
Я зайшов до розділу "Панель управління навантаженням на сервер" і бачу там такі дані (скрин [file]12876[/file]
Виходить, до видалення додаткових картинок і після видалення ситуація не змінилася - місця на диску, як і раніше, немає. Як таке може бути?
Я зайшов у розділ "файли" (скрин [file]12877[/file] )
Бачу тут величезну кількість сміття - паспорти індусів [file]12878[/file], банери [file]12879[/file], спам розсилка [file]12880[/file], пдф каталоги, html код наших замовлень, скрін шот товару [file]12881[/file] і так далі.
Як це все могло з'явитися у боксі? Таке ми точно не замовляли.
Я переглянув це сміття, порівняв з нашою електронною поштою і прийшов до висновку, що це все залітає в бокс з електронною поштою. Тобто все що нам приходить на гугл пошту - це все бокс парсить до с
Доброго дня! У п'ятницю було видалено додаткові зображення товарів. Місце на диску мало звільнитися як мінімум на 5-6 ГБ. Але бокс знову пише, що мало місця на диску і вчора зліг. Я зайшов до розділу "Панель управління навантаженням на сервер" і бачу там такі дані (скрин Виходить, до видалення додаткових картинок і після видалення ситуація не змінилася - місця на диску, як і раніше, немає. Як таке може бути? Я зайшов у розділ "файли" (скрин ) Бачу тут величезну кількість сміття - паспорти індусів , банери , спам розсилка , пдф каталоги, html код наших замовлень, скрін шот товару і так далі. Як це все могло з'явитися у боксі? Таке ми точно не замовляли. Я переглянув це сміття, порівняв з нашою електронною поштою і прийшов до висновку, що це все залітає в бокс з електронною поштою. Тобто все що нам приходить на гугл пошту - це все бокс парсить до с
Скляров Олександр писав/ла: Виходить, до видалення додаткових картинок і після видалення ситуація не змінилася - місця на диску, як і раніше, немає. Як таке може бути?
Додаткові фотографії видалені і звільнили 1.2ГБ
Скляров Олександр писав/ла: Бачу тут величезну кількість сміття - паспорти індусів, банери, спам розсилка, пдф каталоги, html код наших замовлень, скрін шот мобільної версії товару і так далі. Як це все могло з'явитися у боксі? Таке ми точно не замовляли.
це все спаршено з ваших підключених пошт, це файли з вкладень ваших листів - очистити їх ви можете денними діями (Видалити старі файли і там оберете пункт файли подій)
Скляров Олександр писав/ла: У розділі OneBox market інтегровані наші поштові скриньки, але це нам потрібно не для вхідних листів, а виключно для того, щоб ми з боксу надсилали листи за допомогою гуглівської пошти. Тобто надсилаємо листа з боксу, але за фактом лист йде з гуглівської пошти.
приберіть IMAP налаштування з підключених пошт і все
[quote]
Скляров Олександр писав/ла:
Виходить, до видалення додаткових картинок і після видалення ситуація не змінилася - місця на диску, як і раніше, немає. Як таке може бути?
[/quote]
Додаткові фотографії видалені і звільнили 1.2ГБ
[quote]
Бачу тут величезну кількість сміття - паспорти індусів, банери, спам розсилка, пдф каталоги, html код наших замовлень, скрін шот мобільної версії товару і так далі.
Як це все могло з'явитися у боксі? Таке ми точно не замовляли.
[/quote]
це все спаршено з ваших підключених пошт, це файли з вкладень ваших листів - очистити їх ви можете денними діями (Видалити старі файли і там оберете пункт файли подій)
[quote]
У розділі OneBox market інтегровані наші поштові скриньки, але це нам потрібно не для вхідних листів, а виключно для того, щоб ми з боксу надсилали листи за допомогою гуглівської пошти. Тобто надсилаємо листа з боксу, але за фактом лист йде з гуглівської пошти.
[/quote]
приберіть IMAP налаштування з підключених пошт і все
Там немає пункту "файли подій". Зараз я залишив пункт "всі файли" - сподіваюся правильно зробив.
Заберіть IMAP налаштування з підключених пошт і все
Ось так (скрин1 )?
Ігоре, дякую за відповідь!
[quote] це все спаршено з ваших підключених пошт, це файли з вкладень ваших листів - очистити їх ви можете денними діями (Видалити старі файли і там оберете пункт файли подій)[/quote]
Там немає пункту "файли подій". Зараз я залишив пункт "всі файли" - сподіваюся правильно зробив.
[quote] Заберіть IMAP налаштування з підключених пошт і все[/quote]
Ось так (скрин1 [file]12916[/file])?
Скляров Олександр писав/ла: Там немає пункту "файли подій". Зараз я залишив пункт "всі файли" - сподіваюся правильно зробив.
є, там випадаючий список у ньому і вибираєте
[quote]
Ось так (скрин1)?
[/quote]
так
[quote]
[/quote]
є, там випадаючий список у ньому і вибираєте
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар