Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Прохання перевірити чому так довго створюється процес/перемикається етап. Бокс https://crm.kupistul.ua/ Відео додаю, перемикалися на різний інтернет канал під час перевірки, щоб унеможливити проблему з інтернетом. Працюємо поки що в тестовому режимі, в основному онлайн один співробітник, але якщо одночасно працює 2-3 особи взагалі неможливо працювати
У нас велика кількість товарів – понад 300 тис, може потрібно посилити сервер? Якщо так – що змінити? Чи в чому проблема зі швидкістю?
[file]10745[/file]
[file]10746[/file]
Добрий день. Прохання перевірити чому так довго створюється процес/перемикається етап. Бокс https://crm.kupistul.ua/ Відео додаю, перемикалися на різний інтернет канал під час перевірки, щоб унеможливити проблему з інтернетом. Працюємо поки що в тестовому режимі, в основному онлайн один співробітник, але якщо одночасно працює 2-3 особи взагалі неможливо працювати У нас велика кількість товарів – понад 300 тис, може потрібно посилити сервер? Якщо так – що змінити? Чи в чому проблема зі швидкістю?
у мене немає такої проблеми на вашій системі але враховуючи що у вас 15 мільйонів коментарів у системі до процесів я думаю що проблема у ваших налаштуваннях дій БП які бездумно щось роблять і ви ловите іноді тупняки в системі
у мене немає такої проблеми на вашій системі
але враховуючи що у вас 15 мільйонів коментарів у системі до процесів я думаю що проблема у ваших налаштуваннях дій БП які бездумно щось роблять і ви ловите іноді тупняки в системі
[file]10769[/file]
Ірина писав/ла: Підкажіть, де Ви бачите багато повідомлень? ми видалили по максимуму старі процеси, а нових таких налаштувань не бачу. Дякую
в тому раз у раз що процеси видалили а коментарів 15 мільйонів залишилося .... я їх видалив поспостерігайте
[quote]
Ірина писав/ла:
Підкажіть, де Ви бачите багато повідомлень? ми видалили по максимуму старі процеси, а нових таких налаштувань не бачу. Дякую
[/quote]
в тому раз у раз що процеси видалили а коментарів 15 мільйонів залишилося ....
я їх видалив поспостерігайте
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар