Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Можливо варто визначити причину того, що система забивається файлами (якщо це так) а не щоразу вирішувати наслідки? Дайте посилання на ваш OneBox, я подивлюсь звідки беруться нові файли
Добрий день. Можливо варто визначити причину того, що система забивається файлами (якщо це так) а не щоразу вирішувати наслідки? Дайте посилання на ваш OneBox, я подивлюсь звідки беруться нові файли
у вас на сервері 38G жорсткого диска Як мінімум 2G ви зайняли чисто завантаживши відео в папки на кшталт: Відео СРМ Відео замовлення Відео 1С та інше. Якщо їх видалити, у системі одразу з'явиться +5% вільного місця. Якщо ви все-таки хочете зберігати подібні речі на сервері, потрібно розширити доступне місце на диску.
у вас на сервері 38G жорсткого диска Як мінімум 2G ви зайняли чисто завантаживши відео в папки на кшталт:
Відео СРМ
Відео замовлення
Відео 1С
та інше. Якщо їх видалити, у системі одразу з'явиться +5% вільного місця. Якщо ви все-таки хочете зберігати подібні речі на сервері, потрібно розширити доступне місце на диску.
зважаючи на все там ще й ліг mysql. На жаль, у мене немає доступу, щоб рестартанути його. Якщо у вас є доступ до панелі сервера, перезавантажте mysql і я зможу підняти бокс.
зважаючи на все там ще й ліг mysql. На жаль, у мене немає доступу, щоб рестартанути його. Якщо у вас є доступ до панелі сервера, перезавантажте mysql і я зможу підняти бокс.
В якості рекомендації щодо збільшення дискового простору рекомендую Вам змінити тариф VPS. Судячи з сервера, ви використовуєте тариф CX21 (Hetzner Online Ag). Зміна тарифу до CPX21 збільшить розмір дискового простору до 80GB (зараз 40GB) та збільшить кількість потоків CPU до 3 (зараз 2).
В якості рекомендації щодо збільшення дискового простору рекомендую Вам змінити тариф VPS.
Судячи з сервера, ви використовуєте тариф CX21 (Hetzner Online Ag).
Зміна тарифу до CPX21 збільшить розмір дискового простору до 80GB (зараз 40GB)
та збільшить кількість потоків CPU до 3 (зараз 2).
Тасун Сергій Володимирович написав: Бокс працює. Я б рекомендував налаштувати ротацію логів (щоденне стиснення лог файлів та видалення старих). Логи web сервера займали 3Gb.
є де можна подивитися інструкцію як це зробити?
[quote]
Тасун Сергій Володимирович написав:
Бокс працює. Я б рекомендував налаштувати ротацію логів (щоденне стиснення лог файлів та видалення старих). Логи web сервера займали 3Gb.
[/quote]
є де можна подивитися інструкцію як це зробити?
Bilous V написав: Тасун Сергій Володимирович писав: Бокс працює. Я б рекомендував налаштувати ротацію логів (щоденне стиснення лог файлів і видалення старих). Логи web сервера займали 3Gb.
зверніться до хостера мені налаштували ротацію логів без проблем, можуть і у ванбоксі, але потрібно довго просити
[quote]
Bilous V написав:
Тасун Сергій Володимирович писав: Бокс працює. Я б рекомендував налаштувати ротацію логів (щоденне стиснення лог файлів і видалення старих). Логи web сервера займали 3Gb.
[/quote]
зверніться до хостера мені налаштували ротацію логів без проблем, можуть і у ванбоксі, але потрібно довго просити
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар