Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
якось можна встановити хто колись здійснював якісь зміни в процесі (які не записуються в зміни)?
чи можна бачити хто колись заходив у процес?
Добридень! якось можна встановити хто колись здійснював якісь зміни в процесі (які не записуються в зміни)? чи можна бачити хто колись заходив у процес?
Аліса написав: якось можна встановити хто колись здійснював якісь зміни в процесі (які не записуються в зміни)?
допрацювати, щоб подібні зміни записувалися в процес
Аліса написав: чи можна бачити хто колись заходив у процес?
можливо на сторінці потрібного замовлення спробуйте відкрити пункт меню "Історія змін" (внизу, де вихід із системи)
[quote]
Аліса написав:
якось можна встановити хто колись здійснював якісь зміни в процесі (які не записуються в зміни)?
[/quote]
допрацювати, щоб подібні зміни записувалися в процес
[quote]
Аліса написав:
чи можна бачити хто колись заходив у процес?
[/quote]
можливо на сторінці потрібного замовлення спробуйте відкрити пункт меню "Історія змін" (внизу, де вихід із системи)
Аліса написав: вона не внизу де вихід, а налаштовується в процесі, знаходиться там де і файли, склади ітд.
Ну можливо, це Історія змін процесу Я ж говорив про історію змін у системі для активної сторінки
[quote]
Аліса написав:
вона не внизу де вихід, а налаштовується в процесі, знаходиться там де і файли, склади ітд.
[/quote]
Ну можливо, це Історія змін процесу
Я ж говорив про історію змін у системі для активної сторінки
Аліса написав: вона не внизу де вихід, а налаштовується в процесі, знаходиться там де і файли, склади ітд.
Ну можливо, це Історія змін процесу Я ж говорив про історію змін у системі для активної сторінки
А де ця кнопка? Я її шукала у лівому меню де вихід унизу. Де вона у результаті?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Аліса написав:
вона не внизу де вихід, а налаштовується в процесі, знаходиться там де і файли, склади ітд.
[/quote]
Ну можливо, це Історія змін процесу
Я ж говорив про історію змін у системі для активної сторінки
[/quote]
А де ця кнопка? Я її шукала у лівому меню де вихід унизу. Де вона у результаті?
Якщо вам потрібна саме історія змін процесу - все правильно ви знайшли - вкладка в картці перегляду процесу. Якщо вас цікавить хто заходив на якусь сторінку - на ній потрібно перейти в пункт меню як на скріншоті)
Якщо вам потрібна саме історія змін процесу - все правильно ви знайшли - вкладка в картці перегляду процесу.
Якщо вас цікавить хто заходив на якусь сторінку - на ній потрібно перейти в пункт меню як на скріншоті)
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Якщо вас цікавить хто заходив на якусь сторінку - на ній потрібно перейти в пункт меню як на скріншоті)
Доступні адміністраторам.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Якщо вас цікавить хто заходив на якусь сторінку - на ній потрібно перейти в пункт меню як на скріншоті)
[/quote]
Доступні адміністраторам.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар