Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: Добридень! Надішліть на пошту a.chizhik@crm-onebox.com дані клієнта. Йому буде надіслано доступу поштою.
удалося відправити доступу?
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
Добридень!
Надішліть на пошту a.chizhik@crm-onebox.com дані клієнта. Йому буде надіслано доступу поштою.
[/quote]
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: Добридень! Надішліть на пошту a.chizhik@crm-onebox.com дані клієнта. Йому буде надіслано доступу поштою.
мені ніхто на пошту не написав: 1. не вказали бокс 2. не вказали кому відновити 3. не надали дані клієнта тобто. ні листи ні даних - ворожити на кавовій гущі я не вмію =(
[quote]
Кіслуха Аліна
Співробітник писав/ла:
[quote]
Адміністратор писав/ла:
Добридень!
Надішліть на пошту a.chizhik@crm-onebox.com дані клієнта. Йому буде надіслано доступу поштою.
[/quote]
[/quote]
мені ніхто на пошту не написав:
1. не вказали бокс
2. не вказали кому відновити
3. не надали дані клієнта
тобто. ні листи ні даних - ворожити на кавовій гущі я не вмію =(
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла:
Кіслуха Аліна Співробітник писав/ла:
мені ніхто на пошту не написав: 1. не вказали бокс 2. не вказали кому відновити 3. не надали дані клієнта тобто. ні листи ні даних - ворожити на кавовій гущі я не вмію =(
так я ж учора писала на пошту, чи саме клієнт має написати?
[quote]
Адміністратор писав/ла:
[quote]
Кіслуха Аліна
Співробітник писав/ла:
[quote]
Адміністратор писав/ла:
Добридень!
[/quote]
[/quote]
мені ніхто на пошту не написав:
1. не вказали бокс
2. не вказали кому відновити
3. не надали дані клієнта
тобто. ні листи ні даних - ворожити на кавовій гущі я не вмію =(
[/quote]
так я ж учора писала на пошту, чи саме клієнт має написати?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар