Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Не можу зайти в новостворені Onebox. Пише комбінація пароля та логіна неправильна. Хоча вводжу пароль, який зберіг браузер під час реєстрації.
Добрий день. Не можу зайти в новостворені Onebox. Пише комбінація пароля та логіна неправильна. Хоча вводжу пароль, який зберіг браузер під час реєстрації.
Добридень! На даний момент у Вас оформлено 2 демо версії - Вам на пошту повинен був надійти лист в якому вказані Ваші доступу + посилання на кожен бокс окремо
Добридень!
На даний момент у Вас оформлено 2 демо версії - Вам на пошту повинен був надійти лист в якому вказані Ваші доступу + посилання на кожен бокс окремо
Перевірте будь ласка Вашу пошту - Вам повторно були відправлені Ваші доступу - всі перевіряли ще раз - доступу коректні. Рекомендуємо Вам зробити скинути кеш/кукі у Вашому браузері
Перевірте будь ласка Вашу пошту - Вам повторно були відправлені Ваші доступу - всі перевіряли ще раз - доступу коректні.
Рекомендуємо Вам зробити скинути кеш/кукі у Вашому браузері
При створенні пароля я використав спецсимволі, але система чомусь їх вирізала з пароля.
Виправили, тепер спецсимволи не видалятимуться.
[quote]
При створенні пароля я використав спецсимволі, але система чомусь їх вирізала з пароля.
[/quote]
Виправили, тепер спецсимволи не видалятимуться.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар