Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ввімкнувши двофакторну авторизацію - після введення логіну і пароля вискакує 500 помилок, поля для введення коду немає, постійно одна помилка на екрані.
Відключити її відповідно теж не можу.
Що робити?
Ввімкнувши двофакторну авторизацію - після введення логіну і пароля вискакує 500 помилок, поля для введення коду немає, постійно одна помилка на екрані. Відключити її відповідно теж не можу. Що робити?
Корчовий Антон Юрійович писав/ла: Ок, дякую.Тільки видалити тут мій коментар з логіном, бо його ж всі бачать.
це був вимушений захід для вирішення Вашої складності - Ви зможете змінити дані коли відновлять роботу облікового запису
[quote]
Корчовий Антон Юрійович писав/ла:
Ок, дякую.Тільки видалити тут мій коментар з логіном, бо його ж всі бачать.
[/quote]
це був вимушений захід для вирішення Вашої складності - Ви зможете змінити дані коли відновлять роботу облікового запису
Ще раз прошу – видалити адресу моєї пошти з адресою 1боксу або відредагуйте коментар. Тут немає нічого складного. Якби я мав доступ, то зробив би це сам.
Ще раз прошу – видалити адресу моєї пошти з адресою 1боксу або відредагуйте коментар.
Тут немає нічого складного. Якби я мав доступ, то зробив би це сам.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар