Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Дід Мороз OneBox production написав: начебто у вас це вже налаштовано. Потрібно тільки подивитися чи доступно у всіх потрібних БП
Дякую за відповідь, Дмитре. Підкажіть, як знайти БП?
[quote]
Дід Мороз
OneBox production написав:
начебто у вас це вже налаштовано. Потрібно тільки подивитися чи доступно у всіх потрібних БП
[/quote]
Дякую за відповідь, Дмитре. Підкажіть, як знайти БП?
Під ДП я маю на увазі групи процесів, Замовлення, Завдання та інші. Вони представлені у вигляді окремих додатків. Відповідно заходьте в налаштування прав доступу для групи користувачів і вибираєте потрібну програму де ви хочете щоб користувач міг редагувати процес
Під ДП я маю на увазі групи процесів, Замовлення, Завдання та інші. Вони представлені у вигляді окремих додатків. Відповідно заходьте в налаштування прав доступу для групи користувачів і вибираєте потрібну програму де ви хочете щоб користувач міг редагувати процес
Дід Мороз OneBox production написав: і вибираєте потрібну програму де ви хочете щоб користувач міг редагувати процес
Ось у цьому і проблема, не можу знайти саме цю програму :) Я на ОС всього пару днів, ще не зовсім розібрався
[quote]
Дід Мороз
OneBox production написав:
і вибираєте потрібну програму де ви хочете щоб користувач міг редагувати процес
[/quote]
Ось у цьому і проблема, не можу знайти саме цю програму :) Я на ОС всього пару днів, ще не зовсім розібрався
Дайте будь ласка посилання на місце, де вам потрібно масово редагувати щось, я спробую скринами підказати як це налаштувати. Зазвичай назва програми, в якій ви знаходитесь, відображається зверху в центрі
Дайте будь ласка посилання на місце, де вам потрібно масово редагувати щось, я спробую скринами підказати як це налаштувати. Зазвичай назва програми, в якій ви знаходитесь, відображається зверху в центрі
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар