Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день!
Декілька днів тому надала доступ до системи двом співробітникам. Відображаються тільки стандартні розділи (за замовчування, системні), вся система, контакти, процеси, завдання – не відображаються. Заходили з різних пристроїв – ситуація не змінюється. Нижче додаю скріні. Варто зауважити, що у нас є OneBox.
Вид системи співробітника: [file]11696[/file] при тому, що права доступу надається до всього (скрін внизу)
[file]11695[/file]
Добрий день! Декілька днів тому надала доступ до системи двом співробітникам. Відображаються тільки стандартні розділи (за замовчування, системні), вся система, контакти, процеси, завдання – не відображаються. Заходили з різних пристроїв – ситуація не змінюється. Нижче додаю скріні. Варто зауважити, що у нас є OneBox. Вид системи співробітника: при тому, що права доступу надається до всього (скрін внизу)
добрий день Перейдіть на вкладку Прав доступу співробітника Аліни Куц. Далі натисніть пункт Меню, там ви побачите які пункти дозволені їй у пунктах меню. Швидше за все у неї на відміну від Миколи не варто необхідних прав, що не дозволяє бачити деякі пункти меню.
добрий день
Перейдіть на вкладку Прав доступу співробітника Аліни Куц. Далі натисніть пункт Меню, там ви побачите які пункти дозволені їй у пунктах меню. Швидше за все у неї на відміну від Миколи не варто необхідних прав, що не дозволяє бачити деякі пункти меню.
на прикладі Аліни Куц
відкриваєте налаштування прав доступу https://siydobro.crm-onebox.com/admin/shop/users/permissions/2786/
переходьте до пункту Меню [file]11709[/file] включаєте ті пункти, які вам потрібно [file]11710[/file]
у неї як бачите включено не все
Микола бачить повне меню, якщо він натискаючи на пункт меню бачить повідомлення про те, що немає прав - отже, діють інші права доступу. Але меню він бачить
Микола бачить повне меню, якщо він натискаючи на пункт меню бачить повідомлення про те, що немає прав - отже, діють інші права доступу. Але меню він бачить
Натисніть Меню в налаштуваннях прав доступу. Все, що там червоне, зробіть зеленим Якщо у неї права мають бути такі ж, як і у Миколи - скористайтесь у правій колонці пунктом - скопіювати права доступу
Натисніть Меню в налаштуваннях прав доступу. Все, що там червоне, зробіть зеленим
Якщо у неї права мають бути такі ж, як і у Миколи - скористайтесь у правій колонці пунктом - скопіювати права доступу
Русецька Яна писав/ла: Маріє, зверніть, будь ласка, увагу на скрін, що я надіслала у попередньому коментарі. Права доступу надано, а меню не відображається.
Я звернула увагу на ваш скрін. Зверніть і ви, будь ласка, увагу на скрини які я прикладала раніше. У правах доступу, якщо ви натиснете на пункт Меню, ви потрапите до його підпунктів, скрін яких я надавала раніше. Там у контакту Аліна відкрито доступу менше ніж для Миколи
[quote]
Русецька Яна писав/ла:
Маріє, зверніть, будь ласка, увагу на скрін, що я надіслала у попередньому коментарі. Права доступу надано, а меню не відображається.
[/quote]
Я звернула увагу на ваш скрін. Зверніть і ви, будь ласка, увагу на скрини які я прикладала раніше. У правах доступу, якщо ви натиснете на пункт Меню, ви потрапите до його підпунктів, скрін яких я надавала раніше. Там у контакту Аліна відкрито доступу менше ніж для Миколи
Русецька Яна писав/ла: Маріє, зроблено повністю всі доступи для Аліні.
Я не знаю де ви відкривали їй повністю доступ, але перейшовши в налаштування прав доступу у неї в меню було відкрито рівно стільки ж, як я показувала на скрині раніше Включила по пунктах меню їй для тесту: Базу знань, Контакти, Замовлення та Добро. Дані пункти меню контакту видно Все, що потрібно далі - включити необхідні пункти меню в налаштування прав доступу
[quote]
Русецька Яна писав/ла:
Маріє, зроблено повністю всі доступи для Аліні.
[/quote]
Я не знаю де ви відкривали їй повністю доступ, але перейшовши в налаштування прав доступу у неї в меню було відкрито рівно стільки ж, як я показувала на скрині раніше
Включила по пунктах меню їй [file]11728[/file] для тесту: Базу знань, Контакти, Замовлення та Добро.
Дані пункти меню контакту видно [file]11729[/file]
Все, що потрібно далі - включити необхідні пункти меню в налаштування прав доступу
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар