Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
сьогодні закінчився Сертифікат, я купив продовження, але воно не зрозумію автоматом чи як робиться. пошта для підтвердження вказана Admin@vmk.crm-onebox
в режимі інкогніто не виходить навіть зайти в СРМ допоможіть розібратися, на https://www.ukrnames.com/ багато писанини, але не все мені зрозуміло, і не зрозумію чому після завершення тільки лист прийшов, а не заздалегідь
сьогодні закінчився Сертифікат, я купив продовження, але воно не зрозумію автоматом чи як робиться. пошта для підтвердження вказана Admin@vmk.crm-onebox в режимі інкогніто не виходить навіть зайти в СРМ допоможіть розібратися, на https://www.ukrnames.com/ багато писанини, але не все мені зрозуміло, і не зрозумію чому після завершення тільки лист прийшов, а не заздалегідь
Таровик Дмитро Миколайович Клієнт писав/ла: я купив продовження, але воно не зрозумію автоматом чи як робиться.
Добрий день. У ЛК було написано, доки дійсний сертифікат. Ви сплатили за продовження сертифіката. Але процедура верифікації володіння доменом та розміщення файлів сертифіката на сервері автоматично не відбудуться. Наразі перевірку пройдено. У ЛК має бути посилання на завантаження файлів сертифіката, які потрібно розмістити на сервері.
[quote]
Таровик Дмитро Миколайович
Клієнт писав/ла:
я купив продовження, але воно не зрозумію автоматом чи як робиться.
[/quote]
Добрий день.
У ЛК було написано, доки дійсний сертифікат. Ви сплатили за продовження сертифіката.
Але процедура верифікації володіння доменом та розміщення файлів сертифіката на сервері автоматично не відбудуться.
Наразі перевірку пройдено. У ЛК має бути посилання на завантаження файлів сертифіката, які потрібно розмістити на сервері.
Тасун Сергій Володимирович OneBox production Співробітник писав/ла:
Таровик Дмитро Миколайович Клієнт писав/ла: я купив продовження, але воно не зрозумію автоматом чи як робиться.
Добрий день. У ЛК було написано, доки дійсний сертифікат. Ви сплатили за продовження сертифіката. Але процедура верифікації володіння доменом та розміщення файлів сертифіката на сервері автоматично не відбудуться. Наразі перевірку пройдено. У ЛК має бути посилання на завантаження файлів сертифіката, які потрібно розмістити на сервері.
Файл скинув менеджера. чекаю рахунок на встановлення сертифіката. А його щороку так треба встановлювати? або просто заздалегідь продовживши діючий цього можна уникнути
[quote]
Тасун Сергій Володимирович
OneBox production
Співробітник писав/ла:
[quote]
Клієнт писав/ла:
я купив продовження, але воно не зрозумію автоматом чи як робиться.
[/quote]
Добрий день.
У ЛК було написано, доки дійсний сертифікат. Ви сплатили за продовження сертифіката.
Але процедура верифікації володіння доменом та розміщення файлів сертифіката на сервері автоматично не відбудуться.
Наразі перевірку пройдено. У ЛК має бути посилання на завантаження файлів сертифіката, які потрібно розмістити на сервері.
[/quote]
Файл скинув менеджера. чекаю рахунок на встановлення сертифіката.
А його щороку так треба встановлювати? або просто заздалегідь продовживши діючий цього можна уникнути
Таровик Дмитро Миколайович Клієнт писав/ла: А його щороку так треба встановлювати? або просто заздалегідь продовживши діючий цього можна уникнути
Якщо продовження зробити до закінчення дії поточного сертифіката (як приклад за 7-10 днів) то все буде працювати.
[quote]
Клієнт писав/ла:
А його щороку так треба встановлювати? або просто заздалегідь продовживши діючий цього можна уникнути
[/quote]
Якщо продовження зробити до закінчення дії поточного сертифіката (як приклад за 7-10 днів) то все буде працювати.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар