Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Відкриваю звіт https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/report/desiner/31/view/
Фільтрую за датою створення від 2021-01-01
Потім вибираю значення будь-якого фільтра та кнопка Фільтрувати не з'являється
А як же ти по ній фільтруєш, якщо на сервері виділених потужностей не вистачає відрендерити? він 504 видає Я перевірив у кількох браузерах на даті раніше - з'являється. У конкретному браузері проблема? В інших як?
[quote]
[/quote]
А як же ти по ній фільтруєш, якщо на сервері виділених потужностей не вистачає відрендерити? він 504 видає
Я перевірив у кількох браузерах на даті раніше - з'являється.
У конкретному браузері проблема? В інших як?
А як же ти по ній фільтруєш, якщо на сервері виділених потужностей не вистачає відрендерити? він 504 видає Я перевірив у кількох браузерах на даті раніше - з'являється. У конкретному браузері проблема? В інших як?
У мене звіт відкривається, все фільтрує, але коли намагаюся фільтрувати, саме вибираю якийсь фільтр, сама кнопка Фільтрувати не з'являється Перевіряю на MacOS Chrome, у клієнта на вінді аналогічно
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
[quote]
[/quote]
А як же ти по ній фільтруєш, якщо на сервері виділених потужностей не вистачає відрендерити? він 504 видає
Я перевірив у кількох браузерах на даті раніше - з'являється.
У конкретному браузері проблема? В інших як?
[/quote]
У мене звіт відкривається, все фільтрує, але коли намагаюся фільтрувати, саме вибираю якийсь фільтр, сама кнопка Фільтрувати не з'являється
Перевіряю на MacOS Chrome, у клієнта на вінді аналогічно
Мені здається що все це відбувається через велику вагу сторінки, у мене вкладка зависає (я взагалі нічого не можу на сторінці зробити Win10 Chrome), в подібних ситуаціях javascript "висне" і не може обробити скрипт
Мені здається що все це відбувається через велику вагу сторінки, у мене вкладка зависає (я взагалі нічого не можу на сторінці зробити Win10 Chrome), в подібних ситуаціях javascript "висне" і не може обробити скрипт
У разі якщо проблема через велику кількість даних, треба доопрацювати: Нам потрібно бачити процеси, у яких дод. поле процесу >0, точніше поле Сума штрафу Зараз ми групуємо, але виводяться і ті процеси, у яких немає значень, треба виключити такі процеси з відображення/вибірки. Чи можна доопрацювати так?
У разі якщо проблема через велику кількість даних, треба доопрацювати:
Нам потрібно бачити процеси, у яких дод. поле процесу >0, точніше поле Сума штрафу
Зараз ми групуємо, але виводяться і ті процеси, у яких немає значень, треба виключити такі процеси з відображення/вибірки.
Чи можна доопрацювати так?
Нам потрібно бачити процеси, у яких дод. поле процесу >0, точніше поле Сума штрафу
Що вам заважає вивести фільтр за додатковим полем потрібного і фільтрувати?
[quote]
[/quote]
[quote]
[quote]
[/quote]
[/quote]
Тому що не можу у фільтрі вказати відображати процеси, у яких сума штрафу >0
Можеш ось тут глянути https://rozpakui.crm-onebox.com/admin/report/desiner/31/view/
Ну що там у вас довідник - ось з нього і підтягує варіанти. Як варіант - можна зробити фільтр налаштування, щоб ігнорувати той факт, що це довідник - тобто виводити і фільтрувати тільки до прив'язки до типу (в даному випадку ціле число ВІД і ДО) - таке налаштування займе 2 години.
Ну що там у вас довідник - ось з нього і підтягує варіанти.
Як варіант - можна зробити фільтр налаштування, щоб ігнорувати той факт, що це довідник - тобто виводити і фільтрувати тільки до прив'язки до типу (в даному випадку ціле число ВІД і ДО) - таке налаштування займе 2 години.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Ну що там у вас довідник - ось з нього і підтягує варіанти. Як варіант - можна зробити фільтр налаштування, щоб ігнорувати той факт, що це довідник - тобто виводити і фільтрувати тільки до прив'язки до типу (в даному випадку ціле число ВІД і ДО) - таке налаштування займе 2 години.
Фільтрувати - це знову зайві дії, в ідеалі, щоб відразу при відкритті не відображалися зайві процеси, тому що доведеться постійно чекати по хвилині, поки воно провантажить. Бажано зробити налаштування в сам блок, враховувати лише процеси, у яких дод. поле процесу > значення(0 буде) і ми відразу виключимо зайві процеси, то можна зробити?
[quote]
Ну що там у вас довідник - ось з нього і підтягує варіанти.
Як варіант - можна зробити фільтр налаштування, щоб ігнорувати той факт, що це довідник - тобто виводити і фільтрувати тільки до прив'язки до типу (в даному випадку ціле число ВІД і ДО) - таке налаштування займе 2 години.
[/quote]
Фільтрувати - це знову зайві дії, в ідеалі, щоб відразу при відкритті не відображалися зайві процеси, тому що доведеться постійно чекати по хвилині, поки воно провантажить. Бажано зробити налаштування в сам блок, враховувати лише процеси, у яких дод. поле процесу > значення(0 буде) і ми відразу виключимо зайві процеси, то можна зробити?
Бажано зробити налаштування в сам блок, враховувати лише процеси, у яких дод. поле процесу > значення(0 буде) і ми відразу виключимо зайві процеси, то можна зробити?
Так можна. Одиничне налаштування – 2 години. Множинна настройка - 3 години
[quote]
Бажано зробити налаштування в сам блок, враховувати лише процеси, у яких дод. поле процесу > значення(0 буде) і ми відразу виключимо зайві процеси, то можна зробити?
[/quote]
Так можна.
Одиничне налаштування – 2 години.
Множинна настройка - 3 години
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Одиничне налаштування – 2 години. Множинна настройка - 3 години
Чи маємо задавати умови для 1-го поля або 2х і більше одночасно?
[quote]
Одиничне налаштування – 2 години.
Множинна настройка - 3 години
[/quote]
Чи маємо задавати умови для 1-го поля або 2х і більше одночасно?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар