Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! в чому може бути причина, що у звітах про продаж при 1 тих же фільтрах у різні дні показує різну суму?
Нам потрібно побачити суму виконаних замовлень за тиждень. Фільтр за датою закриття. Якщо я правильно розумію, це число має бути однаковим і вчора, і сьогодні, і завтра.
https://shopforcars.crm-onebox.com/admin/shop/report/sales/?filtermanagerid=&filtersupplierid=&filterdeliveryid=&filterbrandid=&filtercategoryid=0&datefrom=&dateto=&dateclosedfrom=2021-02-15&dateclosedtodato22 =&statusid%5B%5D=75&filtersourceid=&productid=&filterproductid=&filterproductname=&ok=%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2% D0%B0%D1%82%D1%8C
Добридень! в чому може бути причина, що у звітах про продаж при 1 тих же фільтрах у різні дні показує різну суму? Нам потрібно побачити суму виконаних замовлень за тиждень. Фільтр за датою закриття. Якщо я правильно розумію, це число має бути однаковим і вчора, і сьогодні, і завтра. https://shopforcars.crm-onebox.com/admin/shop/report/sales/?filtermanagerid=&... =&statusid%5B%5D=75&filtersourceid=&productid=&filterproductid=&filterproductname=&ok=%D0%A4%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2% D0%B0%D1%82%D1%8C
Вікторія написав: Добридень! в чому може бути причина, що у звітах про продаж при 1 тих же фільтрах у різні дні показує різну суму?
можливо якесь із замовлень перераховується за якимись умовами ви можете стежити за сумами замовлень і перевірити, чи це так за один і той же минулий інтервал дат
Вікторія написав: Нам потрібно побачити суму виконаних замовлень за тиждень.
власне фільтруйте за потрібний проміжок часу
[quote]
Вікторія написав:
Добридень! в чому може бути причина, що у звітах про продаж при 1 тих же фільтрах у різні дні показує різну суму?
[/quote]
можливо якесь із замовлень перераховується за якимись умовами
ви можете стежити за сумами замовлень і перевірити, чи це так за один і той же минулий інтервал дат
[quote]
Вікторія написав:
Нам потрібно побачити суму виконаних замовлень за тиждень.
[/quote]
власне фільтруйте за потрібний проміжок часу
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: ви можете стежити за сумами замовлень і перевірити, чи це так за один і той же минулий інтервал дат
тому і виникло питання, тому що побачили що суми не збігаються за 1 і той самий проміжок часу
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
ви можете стежити за сумами замовлень і перевірити, чи це так за один і той же минулий інтервал дат
[/quote]
тому і виникло питання, тому що побачили що суми не збігаються за 1 і той самий проміжок часу
Вікторія написав: тому і виникло питання, тому що побачили що суми не збігаються за 1 і той самий проміжок часу
це лише припущення - конкретної аргументації помилки з боку системи я не бачу я рекомендую вам відфільтрувати меншу кількість даних, і стежити - чи змінюватиметься (і по кому) дані - і після перевірити що ж змінювалося за таким процесом
[quote]
Вікторія написав:
[/quote]
це лише припущення - конкретної аргументації помилки з боку системи я не бачу
я рекомендую вам відфільтрувати меншу кількість даних, і стежити - чи змінюватиметься (і по кому) дані - і після перевірити що ж змінювалося за таким процесом
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар