Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Устименко Ігор OneBox CTO написав: Ми не підключаємо подібну до хмари
млинець, ну я ж питав вже у вас колись про це і ви відповіли, що це можливо. Тепер усі потенційні угоди, де я планував використовувати цей конструктор накриються мідним тазом.... ну що ж... мабуть платежі за ліцензії вам не потрібні. Ну ок. чи не ок і ви можете переглянути своє рішення?
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
Ми не підключаємо подібну до хмари
[/quote]
млинець, ну я ж питав вже у вас колись про це і ви відповіли, що це можливо. Тепер усі потенційні угоди, де я планував використовувати цей конструктор накриються мідним тазом.... ну що ж... мабуть платежі за ліцензії вам не потрібні. Ну ок.
чи не ок і ви можете переглянути своє рішення?
Устименко Ігор OneBox CTO написав: якщо з цього проекту не буде надходжень звернень щодо швидкості роботи, то я дозволю це підключити в іншому випадку ні
не буде – гарантую! якщо знадобиться ваше втручання з приводу швидкості роботи, то роботи будуть оплачені по-годинно
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
якщо з цього проекту не буде надходжень звернень щодо швидкості роботи, то я дозволю це підключити
в іншому випадку ні
[/quote]
не буде – гарантую! якщо знадобиться ваше втручання з приводу швидкості роботи, то роботи будуть оплачені по-годинно
Перегиняк Олександр Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла:
Устименко Ігор OneBox CTO написав: якщо з цього проекту не буде надходжень звернень щодо швидкості роботи, то я дозволю це підключити в іншому випадку ні
підключіть?
[quote]
Перегиняк Олександр
Oneboxconsulting (інтегратор) писав/ла:
[quote]
Устименко Ігор
OneBox CTO написав:
якщо з цього проекту не буде надходжень звернень щодо швидкості роботи, то я дозволю це підключити
в іншому випадку ні
[/quote]
[/quote]
підключіть?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар