Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібен звіт із такими налаштуваннями:
- відображати всі товари, які є на складі, всі значення мають рахуватися по продукту з урахуванням фільтрів (якщо вибрали склад, то змінюється кількість на складі та інші поля відповідно до вибраного складу)
- налаштування для підрахунку полів продукту процесу за вибраними статусами БП
- налаштування своїх пунктів, у яких можна додати формули для підрахунку полів звіту.
Колонки:
- Товар
- Дод поля продукту
- на складі - залишок на складі (за фільтрами)
- Зарезервовано – на вібраному складі (фільтри)
- Вільний залишок - Вільний залишок на вібраному складі (за фільтрами)
- Зарезервовано під захід - Значення дод поля продукту процесу у статусі XX1, XX2, XX3
- У дорозі на склад - Значення дод поля продукту процесу у статусі XX1, XX2, XX3
- Залишок до продажу в дорогу (за формулою) = У дорозі на склад - Зарезервовано під захід
- Замовлено на заводі - Значення дод поля продукту процесу в статусі XX
- Залишок до продажу всього (за формулою) = Вільний за
Потрібен звіт із такими налаштуваннями: - відображати всі товари, які є на складі, всі значення мають рахуватися по продукту з урахуванням фільтрів (якщо вибрали склад, то змінюється кількість на складі та інші поля відповідно до вибраного складу) - налаштування для підрахунку полів продукту процесу за вибраними статусами БП - налаштування своїх пунктів, у яких можна додати формули для підрахунку полів звіту. Колонки: - Товар - Дод поля продукту - на складі - залишок на складі (за фільтрами) - Зарезервовано – на вібраному складі (фільтри) - Вільний залишок - Вільний залишок на вібраному складі (за фільтрами) - Зарезервовано під захід - Значення дод поля продукту процесу у статусі XX1, XX2, XX3 - У дорозі на склад - Значення дод поля продукту процесу у статусі XX1, XX2, XX3 - Залишок до продажу в дорогу (за формулою) = У дорозі на склад - Зарезервовано під захід - Замовлено на заводі - Значення дод поля продукту процесу в статусі XX - Залишок до продажу всього (за формулою) = Вільний за
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Зараз використовую звіт
Тоді й оцінимо його доопрацювання
Але там не можна: - Показувати всі товари, які є на складі, навіть якщо немає в процесах
2год
- Налаштувати формули і рахувати між значеннями, що є в звіті
3год
- Налаштувати достатньо полів для отримання значення тільки у певному статусі
4год
- змінювати порядок колонок
2год
- Прибрати колонки Постачальник, Вибрати та прибрати кнопку "Створити замовлення постачальнику"
2год
[quote]
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав:
Зараз використовую звіт
[/quote]
Тоді й оцінимо його доопрацювання
[quote]
Але там не можна:
- Показувати всі товари, які є на складі, навіть якщо немає в процесах
[/quote]
2год
[quote]
[/quote]
3год
[quote]
[/quote]
4год
[quote]
- змінювати порядок колонок
[/quote]
2год
[quote]
- Прибрати колонки Постачальник, Вибрати та прибрати кнопку "Створити замовлення постачальнику"
[/quote]
2год
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: - Налаштувати формули і рахувати між значеннями, що є в звіті 3год - Налаштувати достатньо полів для отримання значення тільки у певному статусі 4год
У мене за цими пунктами є побоювання, хочу прояснити Налаштування полів, які показувати за процесами у певних статусах, буде зроблено як свій пункт? Я зможу додати, наприклад, 2 поля продукту процесу, але вважати їх за різними статусами? Потрібно щоб зміг. За формулами – якщо вищі будуть свої пункти, то я зможу між ними робити прорахунок? Треба, щоб міг.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
3год
4год
[/quote]
У мене за цими пунктами є побоювання, хочу прояснити
Налаштування полів, які показувати за процесами у певних статусах, буде зроблено як свій пункт? Я зможу додати, наприклад, 2 поля продукту процесу, але вважати їх за різними статусами? Потрібно щоб зміг.
За формулами – якщо вищі будуть свої пункти, то я зможу між ними робити прорахунок? Треба, щоб міг.
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Налаштування полів, які показувати за процесами у певних статусах, буде зроблено як свій пункт? Я зможу додати, наприклад, 2 поля продукту процесу, але вважати їх за різними статусами? Потрібно щоб зміг.
yes
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: За формулами – якщо вищі будуть свої пункти, то я зможу між ними робити прорахунок? Треба, щоб міг.
yes
[quote]
Налаштування полів, які показувати за процесами у певних статусах, буде зроблено як свій пункт? Я зможу додати, наприклад, 2 поля продукту процесу, але вважати їх за різними статусами? Потрібно щоб зміг.
[/quote]
yes
[quote]
За формулами – якщо вищі будуть свої пункти, то я зможу між ними робити прорахунок? Треба, щоб міг.
[/quote]
yes
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар