Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У конструкторі звітів є "Таблиця очікуваного приходу" [file]12463[/file] , в ньому потрібно допрацювати:
1) Показувати всі продукти без прив'язки до замовлення клієнта, можна опцією
2) Допрацювати налаштування для підрахунку суми числових полів
- тут [file]12464[/file] додати можливість обирати статуси бізнес-процесів, за якими рахувати суму цього поля
3) Допрацювати поля:
- склад
- Залишок на складі
- Резерв на складі
4) Допрацювати фільтр "Склад", при фільтрації по складу потрібно показувати тільки товари, у яких у процесі поставлено склад та поля рахувати тільки за процесами, у яких вибраний цей склад
5) Як альтернатива до фільтра можна допрацювати групування по складу
У конструкторі звітів є "Таблиця очікуваного приходу" , в ньому потрібно допрацювати: 1) Показувати всі продукти без прив'язки до замовлення клієнта, можна опцією 2) Допрацювати налаштування для підрахунку суми числових полів - тут додати можливість обирати статуси бізнес-процесів, за якими рахувати суму цього поля 3) Допрацювати поля: - склад - Залишок на складі - Резерв на складі 4) Допрацювати фільтр "Склад", при фільтрації по складу потрібно показувати тільки товари, у яких у процесі поставлено склад та поля рахувати тільки за процесами, у яких вибраний цей склад 5) Як альтернатива до фільтра можна допрацювати групування по складу
Забув ще один момент, щоб можна було формулами рахувати поля, скільки буде + до оцінки? Сама колонка тут є але немає свого пункту і не можна заповнити формулу + немає списку доступних змінних
Забув ще один момент, щоб можна було формулами рахувати поля, скільки буде + до оцінки?
Сама колонка тут є [file]12526[/file] але немає свого пункту і не можна заповнити формулу + немає списку доступних змінних
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Забув ще один момент, щоб можна було формулами рахувати поля, скільки буде + до оцінки? Сама колонка тут є, але немає свого пункту і не можна заповнити формулу + немає списку доступних змінних
типу, щоб уже суму полів мені порахувало і я над ними міг операцію робити Наприклад Виводжу поля Сума продажу, Сума закупівлі - (це вийде сума цих полів за всіма процесами, що виводяться) Потрібен Свій пункт з формулою = Сума продажу - Сума закупівлі
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Забув ще один момент, щоб можна було формулами рахувати поля, скільки буде + до оцінки?
Сама колонка тут є, але немає свого пункту і не можна заповнити формулу + немає списку доступних змінних
[/quote]
типу, щоб уже суму полів мені порахувало і я над ними міг операцію робити
Наприклад
Виводжу поля
Сума продажу, Сума закупівлі - (це вийде сума цих полів за всіма процесами, що виводяться)
Потрібен Свій пункт з формулою = Сума продажу - Сума закупівлі
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: типу, щоб уже суму полів мені порахувало і я над ними міг операцію робити Наприклад Виводжу поля Сума продажу, Сума закупівлі - (це вийде сума цих полів за всіма процесами, що виводяться) Потрібен Свій пункт з формулою = Сума продажу - Сума закупівлі
Мені зараз потрібно порахувати вільний залишок і різницю між двома додатковими полями
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Наприклад
Виводжу поля
Сума продажу, Сума закупівлі - (це вийде сума цих полів за всіма процесами, що виводяться)
[/quote]
Мені зараз потрібно порахувати вільний залишок і різницю між двома додатковими полями
Чи можеш докинути оцінку? типу, щоб уже суму полів мені порахувало і я над ними міг операцію робити Наприклад Виводжу поля Сума продажу, Сума закупівлі - (це вийде сума цих полів за всіма процесами, що виводяться) Потрібен Свій пункт з формулою = Сума продажу - Сума закупівлі Мені зараз потрібно порахувати вільний залишок і різницю між двома додатковими полями
Чи можеш докинути оцінку?
Наприклад
Виводжу поля
Суханицький Андрій OneBox CORP Integrator написав: Чи можеш докинути оцінку? типу, щоб уже суму полів мені порахувало і я над ними міг операцію робити Наприклад Виводжу поля Сума продажу, Сума закупівлі - (це вийде сума цих полів за всіма процесами, що виводяться) Потрібен Свій пункт з формулою = Сума продажу - Сума закупівлі Мені зараз потрібно порахувати вільний залишок і різницю між двома додатковими полями
+ 5 годин
[quote]
Суханицький Андрій
OneBox CORP
Integrator написав:
Чи можеш докинути оцінку?
Наприклад
Виводжу поля
[/quote]
+ 5 годин
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар