Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Є поле "Загальна знижка процесу"
[file]10655[/file]
Але немає такої змінної і ніяк не можна вивести загальну знижку до конструктора звіту
Прошу доопрацювати цю змінну до конструктора звітів та до списку змінних, а саме:
- Загальна знижка процесу
- Загальна знижка за процесом у % (щоб вважало у %)
Моя СРМ на оренді, прохання доопрацювати безкоштовно.
Є поле "Загальна знижка процесу"
Але немає такої змінної і ніяк не можна вивести загальну знижку до конструктора звіту Прошу доопрацювати цю змінну до конструктора звітів та до списку змінних, а саме: - Загальна знижка процесу - Загальна знижка за процесом у % (щоб вважало у %) Моя СРМ на оренді, прохання доопрацювати безкоштовно.
- Загальна знижка процесу - Загальна знижка за процесом у % (щоб вважало у %)
Я так розумію вам потрібно у % порахувати співвідношення загальної знижки до загальної суми процесу? Доопрацювання 2х зазначених змінних займе 1 годину
[quote]
[/quote]
Я так розумію вам потрібно у % порахувати співвідношення загальної знижки до загальної суми процесу?
Доопрацювання 2х зазначених змінних займе 1 годину
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
Я так розумію вам потрібно у % порахувати співвідношення загальної знижки до загальної суми процесу? Доопрацювання 2х зазначених змінних займе 1 годину
Так Так само уточни, чи ця змінна відображатиметься в блоці Підсумковий рядок (в конструторі звіту), маю на увазі загальна сума знижка, щоб вважало за відфільтрованими процесами. Якщо не буде – прохання дооцінити. Так само в блоці підсумкових рядків у конструкторі звіту, потрібно поле % знижки, як рахувати (сума знижки всіх відфільтрованих процесів) / (Сума всіх відфільтрованих процесів + сума знижки всіх відфільтрованих процесів) * 100 = середній % знижки відфільтрованих процесів. Прохання дооцінити
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
Я так розумію вам потрібно у % порахувати співвідношення загальної знижки до загальної суми процесу?
[/quote]
Так
Так само уточни, чи ця змінна відображатиметься в блоці Підсумковий рядок (в конструторі звіту), маю на увазі загальна сума знижка, щоб вважало за відфільтрованими процесами. Якщо не буде – прохання дооцінити.
Так само в блоці підсумкових рядків у конструкторі звіту, потрібно поле % знижки, як рахувати (сума знижки всіх відфільтрованих процесів) / (Сума всіх відфільтрованих процесів + сума знижки всіх відфільтрованих процесів) * 100 = середній % знижки відфільтрованих процесів. Прохання дооцінити
Так само уточни, чи ця змінна відображатиметься в блоці Підсумковий рядок (в конструторі звіту), маю на увазі загальна сума знижка, щоб вважало за відфільтрованими процесами.
ні
Так само в блоці підсумкових рядків у конструкторі звіту, потрібно поле % знижки, як рахувати (сума знижки всіх відфільтрованих процесів) / (Сума всіх відфільтрованих процесів + сума знижки всіх відфільтрованих процесів) * 100 = середній % знижки відфільтрованих процесів. Прохання дооцінити
2год
[quote]
Так само уточни, чи ця змінна відображатиметься в блоці Підсумковий рядок (в конструторі звіту), маю на увазі загальна сума знижка, щоб вважало за відфільтрованими процесами.
[/quote]
ні
[quote]
[/quote]
2год
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Так само уточни, чи ця змінна відображатиметься в блоці Підсумковий рядок (в конструторі звіту), маю на увазі загальна сума знижка, щоб вважало за відфільтрованими процесами. ні
+1 годину щоб туди її додати?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
ні
[/quote]
Я вказав вище оцінку скільки потрібно щоб вивести це поле в блок Підсумкових рядків конструктора звіту, логіка там буде одна підрахунку - аналогічно процесу, тільки в розрізі підсумкових сум.
[quote]
[/quote]
Я вказав вище оцінку скільки потрібно щоб вивести це поле в блок Підсумкових рядків конструктора звіту, логіка там буде одна підрахунку - аналогічно процесу, тільки в розрізі підсумкових сум.
Конкретно по блоку підсумкових рядків, ти вище оцінив по полю середній % знижки відфільтрованих процесів, а якщо додати туди ще поле Сума знижки, скільки займе?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Конкретно по блоку підсумкових рядків, ти вище оцінив по полю середній % знижки відфільтрованих процесів, а якщо додати туди ще поле Сума знижки, скільки займе?
тоді +1год
[quote]
[/quote]
тоді +1год
Уточни, клієнт в описі вказував, що ці змінні були не тільки в конструкторі звіту, але і в списку змінних (щоб у процес вивести), це враховувалося в оцінці або буде тільки в конструкторі?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
Уточни, клієнт в описі вказував, що ці змінні були не тільки в конструкторі звіту, але і в списку змінних (щоб у процес вивести), це враховувалося в оцінці або буде тільки в конструкторі?
Якщо доопрацьовувати ці змінні до списку змінних для процесів та листів - це займе 1ч
[quote]
[/quote]
Якщо доопрацьовувати ці змінні до списку змінних для процесів та листів - це займе 1ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар