Владислав,
хочу дати свій коментар
Я взагалі нічого не маю проти вторинного ринку, якщо у тебе є клієнт з безлімітом і він хоче його продати – не питання, я буду тільки радий за тебе та клієнта, якщо у вас все вийде. Більш того, за договором клієнт купив OneBox CRM+ERP і має право продати її цілком будь-якій третій особі. Ноу проблем.
Навіть Sales Partnerи (Дистриб'ютори)
https://crm-onebox.com/ru/contacts/ можуть викупити твою коробку та перепродати її далі. Ноу проблем.
Але я хочу внести ясність, чому ми перестали продавати безліміти та й взагалі коробки як такі.
Вся справа в OneBox OS – наступному продукті. Це не просто наступна версія продукту, це інший продукт зовсім інший.
OneBox OS не підпадає під пункт договору "про вічні та/або безкоштовні оновлення".
У нього буде тарифікація $25/user/month, і цю ціну платитимуть усі без винятку, хто захоче OneBox OS.
Тому, якщо хтось зараз купить коробку OneBox CRM+ERP, то на нього через 3-6 міс чекає не особливо приємний сюрприз у вигляді OneBox OS, який юридично є іншим продуктом з іншими можливостями, і, повір мені на слово, його захочуть усі .
Так, з усіма клієнтами, які зараз на коробці ми будемо домовлятися на переїзд на новий OneBox OS на спеціальних умовах, але ціна 25/user/month буде байдуже, не важливо в минулому купив хтось коробку чи ні.