Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Компанія SheBo спеціалізується на впровадженні CRM системи OneBox, продаж тарифних планів OneBox (хмара, коробка). У нашому портфоліо понад 100 успішно впроваджених проектів і більш 20 різних напрямків бізнесу. Унікальні технології впровадження проектів, були розроблені спільно з технічними фахівцям
Компанія SheBo спеціалізується на впровадженні CRM системи OneBox, продаж тарифних планів OneBox (хмара, коробка). У нашому портфоліо понад 100 успішно впроваджених проектів і більш 20 різних напрямків бізнесу. Унікальні технології впровадження проектів, були розроблені спільно з технічними фахівцям
Оригінальний коментар доступний на версії: ru
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Потрібно, щоб користувач до якого підв'язаний бокс написав у цій темі. Я не можу довіряти скрінам зі скайпу в таких питаннях
Прошу оновити
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Потрібно, щоб користувач до якого підв'язаний бокс написав у цій темі. Я не можу довіряти скрінам зі скайпу в таких питаннях
[/quote]
Прошу оновити
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Потрібно, щоб користувач до якого підв'язаний бокс написав у цій темі. Я не можу довіряти скрінам зі скайпу в таких питаннях
Прошу оновити
Дякую, побачив що оновили project branch green-mvp
[quote]
Болотян Юрій Олександрович
Співробітник писав/ла:
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Потрібно, щоб користувач до якого підв'язаний бокс написав у цій темі. Я не можу довіряти скрінам зі скайпу в таких питаннях
[/quote]
Прошу оновити
[/quote]
Дякую, побачив що оновили project branch green-mvp
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар