Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Привіт можеш перефразувати питання? Я його зовсім не розумію
У тому й річ, що це цитата від ліда (з великим досвідом застосування різних систем). Якщо треба, то зможу дати (завдання) запис розмови
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Привіт можеш перефразувати питання? Я його зовсім не розумію
[/quote]
У тому й річ, що це цитата від ліда (з великим досвідом застосування різних систем).
Якщо треба, то зможу дати (завдання) запис розмови
Якщо питання полягає в тому, що станеться, якщо ми відкриємо доступ до коду боксу клієнту: то клієнт позбавляється безкоштовної тих. підтримки і на цьому начебто все. Бокс буде працювати як і раніше, в його логіці роботи нічого не зміниться, крім того що ми знімаємо з себе всі зобов'язання з фіксування багів, продуктивності працездатності системи в принципі і т.д. Чи даємо ми сьогодні можливість користувачам самостійно кодувати в боксі я не знаю, найімовірніше це вирішується приватно з Максом.
Якщо питання полягає в тому, що станеться, якщо ми відкриємо доступ до коду боксу клієнту: то клієнт позбавляється безкоштовної тих. підтримки і на цьому начебто все. Бокс буде працювати як і раніше, в його логіці роботи нічого не зміниться, крім того що ми знімаємо з себе всі зобов'язання з фіксування багів, продуктивності працездатності системи в принципі і т.д.
Чи даємо ми сьогодні можливість користувачам самостійно кодувати в боксі я не знаю, найімовірніше це вирішується приватно з Максом.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Якщо питання полягає в тому, що станеться, якщо ми відкриємо доступ до коду боксу клієнту: то клієнт позбавляється безкоштовної тих. підтримки і на цьому начебто все. Бокс буде працювати як і раніше, в його логіці роботи нічого не зміниться, крім того що ми знімаємо з себе всі зобов'язання з фіксування багів, продуктивності працездатності системи в принципі і т.д. Чи даємо ми сьогодні можливість користувачам самостійно кодувати в боксі я не знаю, найімовірніше це вирішується приватно з Максом.
Це всі сейлси знають. Там саме цитата "якщо система буде з відкритим кодом, за якою логікою тоді вона працює ЕнБіСі або веллкод". Я не зміг на це нагуглити хоч щось путнє, щоб зрозуміти суть питання. Тому й спитав тут
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Якщо питання полягає в тому, що станеться, якщо ми відкриємо доступ до коду боксу клієнту: то клієнт позбавляється безкоштовної тих. підтримки і на цьому начебто все. Бокс буде працювати як і раніше, в його логіці роботи нічого не зміниться, крім того що ми знімаємо з себе всі зобов'язання з фіксування багів, продуктивності працездатності системи в принципі і т.д.
Чи даємо ми сьогодні можливість користувачам самостійно кодувати в боксі я не знаю, найімовірніше це вирішується приватно з Максом.
[/quote]
Це всі сейлси знають.
Там саме цитата "якщо система буде з відкритим кодом, за якою логікою тоді вона працює ЕнБіСі або веллкод".
Я не зміг на це нагуглити хоч щось путнє, щоб зрозуміти суть питання. Тому й спитав тут
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар