Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Де можна бачити конкретно за що оплата і як вона рахується.
Бачити дані ітд. Використані ресурси дає обмежене бачення і не дуже зрозуміло.
В нас стояла оплата за дані, перейшли контакти за 500 (512 було) вискочила оплата 2$ як тільки я її оплатив ціна одразу стала 5$ але к-ть записів у нас не збільшилася.
Де можна бачити конкретно за що оплата і як вона рахується. Бачити дані ітд. Використані ресурси дає обмежене бачення і не дуже зрозуміло. В нас стояла оплата за дані, перейшли контакти за 500 (512 було) вискочила оплата 2$ як тільки я її оплатив ціна одразу стала 5$ але к-ть записів у нас не збільшилася.
Доброго дня. Ви можете перевірити кількість використовуємих ресурсів перейшовши в меню "Мої компанії" і навпроти потрібного OneBox в випадаючому списку "Дії" вибрати "Використовувані ресурси"
Доброго дня.
Ви можете перевірити кількість використовуємих ресурсів перейшовши в меню "Мої компанії" і навпроти потрібного OneBox в випадаючому списку "Дії" вибрати "Використовувані ресурси"
Напевно вы маєте декілька сутностей, кількість яких перевалила за 500 - тобто ви використовуєте більшу частину 1000 виділених данних - і це рахується в ціну тарифа.
Підрахунок данних виконується кратно 1000 данних.
Напевно вы маєте декілька сутностей, кількість яких перевалила за 500 - тобто ви використовуєте більшу частину 1000 виділених данних - і це рахується в ціну тарифа.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Тиндик Максим Вадимович OneBox production писал/а: Підрахунок данних виконується кратно 1000 данних.
О! це вже хоч якесь пояснення. Тобто все сумується, контакти процеси. А де подивитися скільки чого. В контакти можна зайти, у файли можна. А решта процесів де?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production писал/а:
Підрахунок данних виконується кратно 1000 данних.
[/quote]
О! це вже хоч якесь пояснення. Тобто все сумується, контакти процеси.
А де подивитися скільки чого.
В контакти можна зайти, у файли можна. А решта процесів де?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар