Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Валерія Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: У суботу 17.12 сплатили 30 дол. за продовження на 1 міс. Скріншот прикріплюю Адреса боксу: senseeducation.1b.app.
ви мабуть продовжували програму інстаграм, так їх потрібно продовжувати через розділ мої програми. Я зараз вам їх продовжив, але наступного разу не забувайте
[quote]
Валерія
Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
У суботу 17.12 сплатили 30 дол. за продовження на 1 міс.
Скріншот прикріплюю
Адреса боксу: senseeducation.1b.app.
[file]18668[/file]
[/quote]
ви мабуть продовжували програму інстаграм, так їх потрібно продовжувати через розділ мої програми.
Я зараз вам їх продовжив, але наступного разу не забувайте
Валерія Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла: Ми так і робили через розділ "мої компоненти" і прикріплювали в коментарі оплата за якийсь бокс. Це не правильно?
я відключив взагалі оплату додатків на особистий лікпей, тому що люди плутаються. По суті, зараз ви завжди просто поповнюєте баланс на сайті і платите особистим балансом за додаток і все
[quote]
Валерія
Консалтингова компанія "Бюро продажів" писав/ла:
Ми так і робили через розділ "мої компоненти"
і прикріплювали в коментарі оплата за якийсь бокс.
Це не правильно?
[/quote]
я відключив взагалі оплату додатків на особистий лікпей, тому що люди плутаються.
По суті, зараз ви завжди просто поповнюєте баланс на сайті і платите особистим балансом за додаток і все
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар