Якщо вам можна вживати слова, які ви вважаєте необхідними, то, мабуть, вчиню також, щоб усім стало все зрозуміло :)
Періодично такі теми виникають, але мені не ліньки повторити:
Меншість клієнтів вважають, що OneBox і всі бізнеси мають бути "клієнтоорієнтованими".
А я вважаю – ніфіга подібного. Як же мене задовбали всі, хто наслухається бізнес-молодості та всяких тренінгів, а потім втирає, що скрізь має бути клієнтоорієнтованість.
Для клієнтоорієнтованості зазвичай втирають ті, хто сам не виробляє ніякої продукції.
Грубо кажучи, всі компанії поділяються на дві категорії:
1. одні щось виробляють
2. другі це продають
І ось клієнтоорієнтованість її шоб - вона потрібна тільки в других компаніях, тому що без неї вони тупо ніщо. Чим краще дистриб'ютор катає масло перед клієнтом – тим краще він продасть. Але не виробник. Бізнес виробника – створювати, а не продавати.
Тепер стосовно OneBox'e:
https://1b.app/ru/prices/#collaboration_scheme_and_risk_notificationЯкщо скоротити цей текст, то звучатиме грубо, але:
OneBox це типу мова програмування, low-code, беріть та вивчайте. Не можете/не хочете вивчати – наймайте собі програміста чи тренера з навчання, та працюйте з ним. Можливості купа. Ми нічого нікому не винні.
Але не треба втирати творцям мови, що їхня мова програмування не клієнтоорієнтована, це не наше завдання.