Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Вітаю!
Я пропоную вам познайомитися з нашим чат-ботом для CRM, який допоможе вам автоматизувати роботу з клієнтами.
Завдяки чат-боту ви зможете:
Зібрати більше інформації про клієнтів, наприклад, їхні контактні дані, інтереси та потреби
Надати клієнтам більш якісне обслуговування
Збільшити продажі
Щоб дізнатися більше про наш чат-бот і про те, як він може допомогти вашому бізнесу, перейдіть за посиланням:
https://t.me/icolorcrm_bot
Також ви можете переглянути відео, де я демонструю, як цей бот працює вживу:
https://youtu.be/BRRNFPP1ybQ
План відео наступний:
00:00 Як в мене особисто працює телеграм-бот, що відбувається в системі
01:00 Бізнес-процес Новий лід та його зв'язок з телеграм ботом
01:45 Поділіться своїм телефоном через телеграм бот, що в цьому випадку буде відбуватися
02:35 Як чат-бот починає з нами спілкуватися автоматично у режимі реального часу
03:25 Час між послідовними відповідями до однієї хвилини, що пов'язано з внутрішнім хвилинним кроном
04:00 Збирайте інформацію, яка вам потрібна й готуйтеся до більш детального спілкування з Клієнтом
05:00 Інтеграція з ботом та процес налаштовані таким чином, щоб спілкування відбувалося автоматично, без обов'язкового втручання людини, яка оброблює замовлення
08:10 Чи можна вивести на кнопки автоматичні відповіді від людини, що постукала в бот
11:00 Як я автоматом отримую максимально корисну інформацію, щоб надати Клієнту виважену пропозицію з впровадження
14:50 Контрольна кнопка, щоб отримати телефон ліда
16:30 Як в задачі, в її інтерфейсі бачимо, по яких етапах/статусах у нас пройшла задача з замовленням
[file]21577[/file]
Вітаю! Я пропоную вам познайомитися з нашим чат-ботом для CRM, який допоможе вам автоматизувати роботу з клієнтами.
Завдяки чат-боту ви зможете:
Зібрати більше інформації про клієнтів, наприклад, їхні контактні дані, інтереси та потреби Надати клієнтам більш якісне обслуговування Збільшити продажі Щоб дізнатися більше про наш чат-бот і про те, як він може допомогти вашому бізнесу, перейдіть за посиланням:
Також ви можете переглянути відео, де я демонструю, як цей бот працює вживу: https://youtu.be/BRRNFPP1ybQ План відео наступний: 00:00 Як в мене особисто працює телеграм-бот, що відбувається в системі
01:00 Бізнес-процес Новий лід та його зв'язок з телеграм ботом
01:45 Поділіться своїм телефоном через телеграм бот, що в цьому випадку буде відбуватися
02:35 Як чат-бот починає з нами спілкуватися автоматично у режимі реального часу
03:25 Час між послідовними відповідями до однієї хвилини, що пов'язано з внутрішнім хвилинним кроном
04:00 Збирайте інформацію, яка вам потрібна й готуйтеся до більш детального спілкування з Клієнтом
05:00 Інтеграція з ботом та процес налаштовані таким чином, щоб спілкування відбувалося автоматично, без обов'язкового втручання людини, яка оброблює замовлення
08:10 Чи можна вивести на кнопки автоматичні відповіді від людини, що постукала в бот
11:00 Як я автоматом отримую максимально корисну інформацію, щоб надати Клієнту виважену пропозицію з впровадження
14:50 Контрольна кнопка, щоб отримати телефон ліда
16:30 Як в задачі, в її інтерфейсі бачимо, по яких етапах/статусах у нас пройшла задача з замовленням
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар