Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
А запит у вас такий:
Працює одна кав'ярня або навіть їхня мережа.
І вам необхідно вести облік проданої продукції.
Опишемо, що відбувається:
1. До вас забіг клієнт та замовив напій.
2. Потрібно швидко зробити продаж, щоб списати компоненти напою:
- 50г кави,
- 150г молока
- 1 склянка 200 мл.
Я налаштовую у OneBox функціонал,
максимально швидким та зручним для роботи в кав'ярні.
І я маю готове рішення, яке можна замовити за посиланням
https://icolor.in.ua/bp-napitki-v-kofeyne-ili-v-bare-ibp_process030/
Забезпечую вивантаження та налаштування бізнес-процесу
у ваш OneBox з прив'язкою до готових налаштувань.
Або роблю такі налаштування за додаткову оплату,
згідно тарифів у Супермаркеті бізнес-процесів.
Обов'язково умова для запуску процесу, у вашому OneBox повинні бути створені:
- картки продуктів: напоїв та їх компонентів;
- бізнес процес Закупівля у постачальника, за ним замовляємо та надходимо на склад компоненти (сировину) для напоїв;
- склади, на які провадимо оприбутку
А запит у вас такий: Працює одна кав'ярня або навіть їхня мережа. І вам необхідно вести облік проданої продукції. Опишемо, що відбувається: 1. До вас забіг клієнт та замовив напій. 2. Потрібно швидко зробити продаж, щоб списати компоненти напою: - 50г кави, - 150г молока - 1 склянка 200 мл. Я налаштовую у OneBox функціонал, максимально швидким та зручним для роботи в кав'ярні. І я маю готове рішення, яке можна замовити за посиланням https://icolor.in.ua/bp-napitki-v-kofeyne-ili-v-bare-ibp_process030/ Забезпечую вивантаження та налаштування бізнес-процесу у ваш OneBox з прив'язкою до готових налаштувань. Або роблю такі налаштування за додаткову оплату, згідно тарифів у Супермаркеті бізнес-процесів. Обов'язково умова для запуску процесу, у вашому OneBox повинні бути створені: - картки продуктів: напоїв та їх компонентів; - бізнес процес Закупівля у постачальника, за ним замовляємо та надходимо на склад компоненти (сировину) для напоїв; - склади, на які провадимо оприбутку
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор CEO OneBox написав: Я не зовсім зрозумів у чому питання і до кого :)
я може погарячкував тут по суті рішення на OneBox
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
Адміністратор CEO OneBox написав:
Я не зовсім зрозумів у чому питання і до кого :)
[/quote]
я може погарячкував
тут по суті рішення на OneBox
Я так розумію, В'ячеслав пропонує свої послуги в рамках форуму. У нього є рішення як інтегратор щодо БП для роботи кав'ярні - він вирішив викласти тут =)
Я так розумію, В'ячеслав пропонує свої послуги в рамках форуму. У нього є рішення як інтегратор щодо БП для роботи кав'ярні - він вирішив викласти тут =)
Чижик Олександр Сергійович Адміністратор писав/ла: Я так розумію, В'ячеслав пропонує свої послуги в рамках форуму. У нього є рішення як інтегратор щодо БП для роботи кав'ярні - він вирішив викласти тут =)
Олександре, так
[quote]
Чижик Олександр Сергійович
Адміністратор писав/ла:
[/quote]
Олександре, так
Мірошниченко Максим Олександрович Адміністратор CEO OneBox написав: А, тоді це цілком крута тема, тільки, з дозволу автора напишу "Рішення для кафе та ресторанів на OneBox".
Безумовно Ок У тексті про OneBox прямо пишу і навіть три рази згадую:)
[quote]
Мірошниченко Максим Олександрович
Адміністратор CEO OneBox написав:
А, тоді це цілком крута тема, тільки, з дозволу автора напишу "Рішення для кафе та ресторанів на OneBox".
[/quote]
Безумовно Ок
У тексті про OneBox прямо пишу
і навіть три рази згадую:)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар