Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Раніше було випадково оприбутковано товари. Після виявлення помилки не виходить ні повернути новар ні видалити власне оприбуткування. див. скрін
[file]8133[/file]
Раніше було випадково оприбутковано товари. Після виявлення помилки не виходить ні повернути новар ні видалити власне оприбуткування. див. скрін
Олександр добрий день все правильно, в системі не можна видаляти операції оприбуткування, якщо з тими товарами вже є продаж, тут саме вам пише зайдіть у кожний товар - склади . знайдіть де товар продано, робіть видалення чи повернення (тут рекомендуємо поважно, бо якщо продали, був фізичний продаж), після чого можна буде видалити прихід.
Олександр добрий день
все правильно, в системі не можна видаляти операції оприбуткування, якщо з тими товарами вже є продаж, тут саме вам пише [file]8135[/file]
зайдіть у кожний товар - склади . знайдіть де товар продано, робіть видалення чи повернення (тут рекомендуємо поважно, бо якщо продали, був фізичний продаж), після чого можна буде видалити прихід.
Розібрався. Була задвоєна парафія. До того як помітили помилку, було відписано частину товару. Я так зрозумів, що програма відписала товар саме з тієї партії, яку я намагався вилучити.
Розібрався. Була задвоєна парафія. До того як помітили помилку, було відписано частину товару. Я так зрозумів, що програма відписала товар саме з тієї партії, яку я намагався вилучити.
чудово, для того, щоб прихід не задвоювало, рекомендуємо налаштувати роботу постачання так, щоб процес починався, наприклад, на основі замовлення клієнта (будуть створені зв'язки в товарах так ) або на основі мінімальних залишків на складах. тоді потреба створювати прихід вручну буде як виняток, що зменшить можливість дублів процесів.
чудово,
для того, щоб прихід не задвоювало, рекомендуємо налаштувати роботу постачання так, щоб процес починався, наприклад, на основі замовлення клієнта (будуть створені зв'язки в товарах так [file]8152[/file] ) або на основі мінімальних залишків на складах. тоді потреба створювати прихід вручну буде як виняток, що зменшить можливість дублів процесів.
Лисенко Олександр писав/ла: Дякую. Я над цим подумаю. Але, в даному випадку був задвоєний сам процес постачання.
я про постачання і говорю, робіть спочатку автоматизацію, щоб вручну було мінімум процесів. а якщо задвоєння у вас з технічних причин - заберіть з інтерфейсу кнопку копіювання процесу.
[quote]
Лисенко Олександр писав/ла:
Дякую. Я над цим подумаю.
Але, в даному випадку був задвоєний сам процес постачання.
[/quote]
я про постачання і говорю, робіть спочатку автоматизацію, щоб вручну було мінімум процесів. а якщо задвоєння у вас з технічних причин - заберіть з інтерфейсу кнопку копіювання процесу.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар