Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Зараз у боксі є можливість видалити (випадково чи цілеспрямовано) із процесу товар, який був оприбуткований.
Якщо його знову додати на замовлення, то воно вже вважається неоприбуткованим і в колонці Оприходован пишеться 0. Звідси виникає низка проблем:
1. У колонці Оприходован висить 0 - це збиває з пантелику, особливо, якщо з процесом взаємодіє кілька людей.
2. Якщо надалі на замовлення ти частково оприбуткуєш товар, то наново доданий товар оприбутковується також, т.к. в колонці Вибрати постійно висить кількість: 1
3. Відсутня можливість провести повернення товару із замовлення автоматичною дією. Можливо тільки перейти до Складів та проводити повернення там.
Бачу кілька шляхів розв'язання:
1. Заборонити видаляти оприбуткований товар або видавати попередження.
2. Якщо товар було видалено, то після додавання такого самого товару він постає його місце, тобто. вважається оприбуткованим і у колонці Оприходован пишеться 0.
3. Зробити можливість скасування видалення товару.
Це реально не
Зараз у боксі є можливість видалити (випадково чи цілеспрямовано) із процесу товар, який був оприбуткований. Якщо його знову додати на замовлення, то воно вже вважається неоприбуткованим і в колонці Оприходован пишеться 0. Звідси виникає низка проблем: 1. У колонці Оприходован висить 0 - це збиває з пантелику, особливо, якщо з процесом взаємодіє кілька людей. 2. Якщо надалі на замовлення ти частково оприбуткуєш товар, то наново доданий товар оприбутковується також, т.к. в колонці Вибрати постійно висить кількість: 1 3. Відсутня можливість провести повернення товару із замовлення автоматичною дією. Можливо тільки перейти до Складів та проводити повернення там. Бачу кілька шляхів розв'язання: 1. Заборонити видаляти оприбуткований товар або видавати попередження. 2. Якщо товар було видалено, то після додавання такого самого товару він постає його місце, тобто. вважається оприбуткованим і у колонці Оприходован пишеться 0. 3. Зробити можливість скасування видалення товару. Це реально не
1. Можемо доопрацювати таку дію на етапі. Займе 2год 2. Так не можна, у товарів можуть бути різні серійники, набори додаткових полів, кількість і таке інше 3. Пункт 1 мені подобається більше
1. Можемо доопрацювати таку дію на етапі. Займе 2год
2. Так не можна, у товарів можуть бути різні серійники, набори додаткових полів, кількість і таке інше
3. Пункт 1 мені подобається більше
. клац-клац написав: 1. Можемо доопрацювати таку дію на етапі. Займе 2год
Саме як автоматична дія? Так доведеться його додавати на купу етапів. Чи можна просто налаштування на заборону видалення?
[quote]
.
клац-клац написав:
1. Можемо доопрацювати таку дію на етапі. Займе 2год
[/quote]
Саме як автоматична дія? Так доведеться його додавати на купу етапів. Чи можна просто налаштування на заборону видалення?
Ми намагаємося позбавлятися глобальних налаштувань у системі. Можу запропонувати зробити налаштування в блоці процесу "Таблиця продуктів", щоб не могли видаляти через нього, наприклад. Так не потрібно буде ставити дії на етап, а можна буде просто включити галочку в блоці.
Ми намагаємося позбавлятися глобальних налаштувань у системі. Можу запропонувати зробити налаштування в блоці процесу "Таблиця продуктів", щоб не могли видаляти через нього, наприклад. Так не потрібно буде ставити дії на етап, а можна буде просто включити галочку в блоці.
. OneBox production написав: Ми намагаємося позбавлятися глобальних налаштувань у системі. Можу запропонувати зробити налаштування в блоці процесу "Таблиця продуктів", щоб не могли видаляти через нього, наприклад. Так не потрібно буде ставити дії на етап, а можна буде просто включити галочку в блоці.
Так, краще, скільки це вийде?
[quote]
.
OneBox production написав:
[/quote]
Так, краще, скільки це вийде?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар