Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Ось замовлення
https://vzutik.crm-onebox.com/admin/customorder/droperi/308030/storage/
[file]5319[/file]
Але якщо зайти на "детальніше", то показано, що повернулося 1 шт.
[file]5320[/file]
Як виправити цю помилку? Раніше такого не спостерігали
Доброго ранку спробуйте вивести в поле продукту процесу оце таке поле і подивитись скільки було обрано(якщо включена також спробуйте включити якщо не включено). я стикався тільки з такими проблемами при поверненні.
Доброго ранку спробуйте вивести в поле продукту процесу оце таке поле [file]5322[/file] і подивитись скільки було обрано(якщо включена [file]5323[/file] також спробуйте включити [file]5324[/file]якщо не включено). я стикався тільки з такими проблемами при поверненні.
Доброго дня, як це пов'язано з моїм питанням?) Я повертаю позицію на склад у замовленні і точно вибираю її, навіть якби не було обрано, то чого у самій складській операції вже є значення Тобто в одному місці воно пише одне, а в іншому інше – вважаю, що це помилка
Доброго дня, як це пов'язано з моїм питанням?)
Я повертаю позицію на склад у замовленні і точно вибираю її, навіть якби не було обрано, то чого у самій складській операції вже є значення
Тобто в одному місці воно пише одне, а в іншому інше – вважаю, що це помилка
Колійчик Оксана написав: Доброго дня, як це пов'язано з моїм питанням?) Я повертаю позицію на склад у замовленні і точно вибираю її, навіть якби не було обрано, то чого у самій складській операції вже є значення Тобто в одному місці воно пише одне, а в іншому інше – вважаю, що це помилка
Доброго ранку Я запропонував перевірити а вже потім вирішувати це баг чи ні Ми в OneBox ведемо близько 15 різноманітних напрямків бізнесу і чого мене навчили це спочатку"
[quote]
Колійчик Оксана написав:
Доброго дня, як це пов'язано з моїм питанням?)
Я повертаю позицію на склад у замовленні і точно вибираю її, навіть якби не було обрано, то чого у самій складській операції вже є значення
Тобто в одному місці воно пише одне, а в іншому інше – вважаю, що це помилка
[/quote]
Доброго ранку Я запропонував перевірити а вже потім вирішувати це баг чи ні Ми в OneBox ведемо близько 15 різноманітних напрямків бізнесу і чого мене навчили це спочатку"
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар