Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У нас є товар, який ми продаємо за однією ціною, а є цей товар тільки з декором (у двох варіантах), який ми виготовляємо з першого товару при оформленні клієнтом замовлення. Як зробити так щоб товари, які ми виготовляємо з першого товару, були в наявності, коли перший товар в наявності?
У нас є товар, який ми продаємо за однією ціною, а є цей товар тільки з декором (у двох варіантах), який ми виготовляємо з першого товару при оформленні клієнтом замовлення. Як зробити так щоб товари, які ми виготовляємо з першого товару, були в наявності, коли перший товар в наявності?
Якщо ви виготовляєте товари за допомогою використання паспортів та "Виробництва" - в автоматизації для продуктів доступна дія "Заповнити картку товару на підставі матеріалів паспорта", де є налаштування "Якщо у всіх складових товарів стоїть галочка "У наявності", проставити її і в Вироблений продукт Якщо хоч у однієї зі складових галочка не варто - прибрати її у виробленому продукті, - ймовірно вона вирішить ваше завдання. Теоретично ви можете спробувати налаштувати дію по оновленню, щоб при оновленні складових - перераховувався вироблений продукт.
Якщо ви виготовляєте товари за допомогою використання паспортів та "Виробництва" - в автоматизації для продуктів доступна дія "Заповнити картку товару на підставі матеріалів паспорта", де є налаштування "Якщо у всіх складових товарів стоїть галочка "У наявності", проставити її і в Вироблений продукт Якщо хоч у однієї зі складових галочка не варто - прибрати її у виробленому продукті, - ймовірно вона вирішить ваше завдання.
Теоретично ви можете спробувати налаштувати дію по оновленню, щоб при оновленні складових - перераховувався вироблений продукт.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Якщо ви виготовляєте товари за допомогою використання паспортів та "Виробництва" - в автоматизації для продуктів доступна дія "Заповнити картку товару на підставі матеріалів паспорта", де є налаштування "Якщо у всіх складових товарів стоїть галочка "У наявності", проставити її і в Вироблений продукт Якщо хоч у однієї зі складових галочка не варто - прибрати її у виробленому продукті, - ймовірно вона вирішить ваше завдання. Теоретично ви можете спробувати налаштувати дію по оновленню, щоб при оновленні складових - перераховувався вироблений продукт.
Я ввімкнув цю автоматизацію, але тепер після збереження товару видає помилку 500
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
Якщо ви виготовляєте товари за допомогою використання паспортів та "Виробництва" - в автоматизації для продуктів доступна дія "Заповнити картку товару на підставі матеріалів паспорта", де є налаштування "Якщо у всіх складових товарів стоїть галочка "У наявності", проставити її і в Вироблений продукт Якщо хоч у однієї зі складових галочка не варто - прибрати її у виробленому продукті, - ймовірно вона вирішить ваше завдання.
Теоретично ви можете спробувати налаштувати дію по оновленню, щоб при оновленні складових - перераховувався вироблений продукт.
[/quote]
Я ввімкнув цю автоматизацію, але тепер після збереження товару видає помилку 500
Сергій писав/ла: Я ввімкнув цю автоматизацію, але тепер після збереження товару видає помилку 500
Ймовірно, ви зациклили оновлення товарів між собою? (що з одного товару оновлюється той самий товар) Давайте розберемо на прикладі продукту де виникає помилка (рекомендую вам поки що відключити дію, я включу коли дасте посилання на проблемний продукт і тестуватиму коректність налаштування)
[quote]
Сергій писав/ла:
[/quote]
Ймовірно, ви зациклили оновлення товарів між собою? (що з одного товару оновлюється той самий товар)
Давайте розберемо на прикладі продукту де виникає помилка (рекомендую вам поки що відключити дію, я включу коли дасте посилання на проблемний продукт і тестуватиму коректність налаштування)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар