Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Доброго дня, підкажіть будь ласка як правильно створити товар із зазначенням його розміром, наприклад "кросівки" з розміром 40,41, .... , 45, щоб це все було в одному товарі. Далі оприбуткувати (додати складу, наприклад якогось одного розміру кілька пар), і після цього оформити замовлення в лк, з вибором розміру.
Які поля мені потрібно використовувати? які налаштування лк? Буду дуже вдячний за допомогу
Доброго дня, підкажіть будь ласка як правильно створити товар із зазначенням його розміром, наприклад "кросівки" з розміром 40,41, .... , 45, щоб це все було в одному товарі. Далі оприбуткувати (додати складу, наприклад якогось одного розміру кілька пар), і після цього оформити замовлення в лк, з вибором розміру. Які поля мені потрібно використовувати? які налаштування лк? Буду дуже вдячний за допомогу
1. Створюєте товар, у якого заповнюєте у вкладці "Фільтри" ваші розміри, вказуєте опцією замовлення 2. Створюєте додаткове поле продукту процесу, яке зв'язуєте з вищезгаданим фільтром 3. Показуєте даний товар (його категорію ставите доступною для перегляду в ЛК) у списку товарів особистого кабінету, а в кошик виводьте вищевказане додаткове поле до вибору - щоб замовник міг вибрати при замовленні значення цього поля з розміром
1. Створюєте товар, у якого заповнюєте у вкладці "Фільтри" ваші розміри, вказуєте опцією замовлення
2. Створюєте додаткове поле продукту процесу, яке зв'язуєте з вищезгаданим фільтром
3. Показуєте даний товар (його категорію ставите доступною для перегляду в ЛК) у списку товарів особистого кабінету, а в кошик виводьте вищевказане додаткове поле до вибору - щоб замовник міг вибрати при замовленні значення цього поля з розміром
Тиндик Максим Вадимович Адміністратор писав/ла: 2. Створюєте додаткове поле продукту процесу, яке зв'язуєте з вищезгаданим фільтром
Необхідно ще додаткове поле до складу додати і пов'язати його з додатковим полем продукту процесу. Це якщо потрібно за складом їх коректно проводити, щоб розуміти, які розміри є в наявності та їх можна продати
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
Адміністратор писав/ла:
2. Створюєте додаткове поле продукту процесу, яке зв'язуєте з вищезгаданим фільтром
[/quote]
Необхідно ще додаткове поле до складу додати і пов'язати його з додатковим полем продукту процесу. Це якщо потрібно за складом їх коректно проводити, щоб розуміти, які розміри є в наявності та їх можна продати
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар