Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Здрастуйте , підкажіть будь ласка як у звіті https://box.optodess.com.ua/admin/report/desiner/2/view/?filter_storageaction_type=&filter_storageaction_from=&filter_storageaction_to=&filter_order_cdatefrom=2020&2020 5B%5D=123&filter_product_id=0&filter_product_productcategoryid=0&filter_product_name=&templateid=&ok=Фільтрувати#
вивести колір аналогічно розміру [file]1822[/file]
я можу заповнювати таке поле продукту на підставі значення фільтра ?
Марія Співробітник писав/ла: я можу заповнювати таке поле продукту на підставі значення фільтра ?
я можу заповнювати таке поле продукту на підставі значення фільтра ?[file]1844[/file]
[quote]
Марія
Співробітник писав/ла:
я можу заповнювати таке поле продукту на підставі значення фільтра ?[file]1844[/file]
[/quote]
Марія Співробітник писав/ла: Для цього спробуйте поставити налаштування в додатковому полі процесу. Автоматично заповнювати з фільтра товару
уточніть будь ласка де саме знаходиться ця автоматична дія
[quote]
Марія
Співробітник писав/ла:
Для цього спробуйте поставити налаштування в додатковому полі процесу. Автоматично заповнювати з фільтра товару
[/quote]
Марія Співробітник писав/ла: Для цього спробуйте поставити налаштування у додатковому полі процесу Автоматично заповнювати з фільтру товару
Це не автоматична дія, це налаштування у додаткових полях процесу
[quote]
antip
Клієнт писав/ла:
[quote]
Марія
Співробітник писав/ла:
Для цього спробуйте поставити налаштування у додатковому полі процесу Автоматично заповнювати з фільтру товару
[/quote]
[/quote]
Це не автоматична дія, це налаштування у додаткових полях процесу
[quote]
Марія
Співробітник писав/ла:
Для цього спробуйте поставити налаштування у додатковому полі процесу Автоматично заповнювати з фільтру товару
[/quote]
можливо ви мали на увазі "додаткові поля продуктів процесу"? https://box.optodess.com.ua/admin/shop/orderproductfield/add/
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар