Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Надаю скрін. Експортувати фільтр можу однією мовою, а значення двома мовами. Раніше була можливість експортувати і назву і значення двома мовами. Чи буде цьому рішення?
[file]21104[/file]
Надаю скрін. Експортувати фільтр можу однією мовою, а значення двома мовами. Раніше була можливість експортувати і назву і значення двома мовами. Чи буде цьому рішення?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Дайте посилання на бокс. Швидше за все Ви відключили мультимовність для назви фільтра, тому його не відображає.
[quote]
Отдел Заботы
OneBox production писал/а:
Дайте посилання на бокс. Швидше за все Ви відключили мультимовність для назви фільтра, тому його не відображає.
[/quote]
https://filterspoints.crm-onebox.com
Ні, було ввімкнено. Скрін
[file]21105[/file]
Подивився, там лише значення можна різними мовами вивантажувати і це допрацьовували буквально місяць тому. Для назви фільтра нічого подібного не було, якщо хочете, можемо доопрацювати. Займе близько 1год. Виставити рахунок?
Подивився, там лише значення можна різними мовами вивантажувати і це допрацьовували буквально місяць тому. Для назви фільтра нічого подібного не було, якщо хочете, можемо доопрацювати. Займе близько 1год. Виставити рахунок?
Отдел Заботы OneBox production писал/а: Подивився, там лише значення можна різними мовами вивантажувати і це допрацьовували буквально місяць тому. Для назви фільтра нічого подібного не було, якщо хочете, можемо доопрацювати. Займе близько 1год. Виставити рахунок?
Ні, було двома мовами і назва і значення. Неодноразово користувалися, бо часто треба масово відредагувати фільтра. Зараз та саме ситуація, але тепер виходить, що на рос мові значення можна замінити, а на укр ні, бо немає прив'язки по назві.... якось це дивно.
Дякую, поки не готові до сплати. Будемо вручну проставляти
[quote]
Отдел Заботы
[/quote]
Ні, було двома мовами і назва і значення. Неодноразово користувалися, бо часто треба масово відредагувати фільтра. Зараз та саме ситуація, але тепер виходить, що на рос мові значення можна замінити, а на укр ні, бо немає прив'язки по назві.... якось це дивно.
Дякую, поки не готові до сплати. Будемо вручну проставляти
Бобір Денис Вікторович писав/ла: Ні, було на двох мовах і назва і значення.
є якісь докази? Можливо великий файлик, який Ви так вивантажили. Я за кодом бачу що там ніколи не було другої мови
[quote]
Бобір Денис Вікторович писав/ла:
Ні, було на двох мовах і назва і значення.
[/quote]
є якісь докази? Можливо великий файлик, який Ви так вивантажили. Я за кодом бачу що там ніколи не було другої мови
Бобір Денис Вікторович писав/ла: Ні, було на двох мовах і назва і значення.
А в іншій версії onebox? Можливо, змінився функціонал після нашого переходу на оновлену версію onebox
[quote]
Отдел Заботы
[quote]
Бобір Денис Вікторович писав/ла:
Ні, було на двох мовах і назва і значення.
[/quote]
[/quote]
А в іншій версії onebox? Можливо, змінився функціонал після нашого переходу на оновлену версію onebox
Отдел Заботы OneBox production писал/а: підійде файл і з mvp якщо ви про це, вивантаження не змінювалася з тих пір
Ні, нажаль не збереглося файлів :( Але це було 100%
[quote]
Отдел Заботы
підійде файл і з mvp якщо ви про це, вивантаження не змінювалася з тих пір
[/quote]
Ні, нажаль не збереглося файлів :(
Але це було 100%
Отдел Заботы OneBox production писал/а: у цій ситуації можу запропонувати доопрацювання за 1год, щоб зробити такий функціонал. Виставити рахунок?
поки ні, дякую
[quote]
Отдел Заботы
у цій ситуації можу запропонувати доопрацювання за 1год, щоб зробити такий функціонал. Виставити рахунок?
[/quote]
поки ні, дякую
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар