Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
anonymous hamster OneBox production написав: 1. Там, у якому ви зараз знаходитесь. Можете його перейменувати 2. Безпосередньо шлях до продукту
1. Не розумію про що ви – там немає можливості перейменовувати. Там є одна відмінність – наприкінці шляху стоїть назва Бренда. 2. Взагалі виходить, що це просто дублювання одного й того самого. Ніякого додаткового функціоналу, крім назви бренду у верхньому шляху, я не бачу. Такі речі потрібно спрощувати максимально, а тут навпаки потрібні рядки екрана йдуть заздалегідь.
[quote]
anonymous hamster
OneBox production написав:
1. Там, у якому ви зараз знаходитесь. Можете його перейменувати
2. Безпосередньо шлях до продукту
[/quote]
1. Не розумію про що ви – там немає можливості перейменовувати. Там є одна відмінність – наприкінці шляху стоїть назва Бренда.
2. Взагалі виходить, що це просто дублювання одного й того самого. Ніякого додаткового функціоналу, крім назви бренду у верхньому шляху, я не бачу.
Такі речі потрібно спрощувати максимально, а тут навпаки потрібні рядки екрана йдуть заздалегідь.
anonymous hamster OneBox production написав: 1. точно ні? 2. Питання начебто відпадає?
Я знаю, що є можливість перейменовувати таби, але я показав скріншоти не з редактора інтерфейсу, а просто як бачить користувач. Тому чекав саме на ТАМ якогось функціоналу. (До речі, перейменував перший таб і тепер не можу повернути, щоб там була назва продукту замість моєї назви.)
Тож питання залишаються без відповіді: Навіщо потрібне дублювання шляху для рядового співробітника?
[quote]
anonymous hamster
1. [file]15314[/file] точно ні? [file]15315[/file]
2. Питання начебто відпадає?
[/quote]
Я знаю, що є можливість перейменовувати таби, але я показав скріншоти не з редактора інтерфейсу, а просто як бачить користувач. Тому чекав саме на ТАМ якогось функціоналу. (До речі, перейменував перший таб і тепер не можу повернути, щоб там була назва продукту замість моєї назви.)
[file]15319[/file]
Тож питання залишаються без відповіді:
Навіщо потрібне дублювання шляху для рядового співробітника?
Корнєв Михайло Ergo написав: Навіщо потрібне дублювання шляху для рядового співробітника?
ви для всіх своїх співробітників щойно прибрали дублювання шляхів. Є 2 сутності: 1. таби 2. хлібні крихти У першій сутності показує всі таби, які ви собі налаштували. У першому тобі якщо з ним нічого не робити виводиться назва товару У другій сутності виводить шлях за категоріями до поточного продукту та наприкінці назва цього продукту Якщо не налаштовувати таби по-своєму і там і там є назва продукту. Це можна змінити настроївши таби на свій розсуд, що ви зараз і зробили. Тобто. дублювання немає. В чому проблема?
[quote]
Корнєв Михайло
Ergo написав:
Навіщо потрібне дублювання шляху для рядового співробітника?
[/quote]
ви для всіх своїх співробітників щойно прибрали дублювання шляхів.
Є 2 сутності:
1. таби
2. хлібні крихти
У першій сутності показує всі таби, які ви собі налаштували. У першому тобі якщо з ним нічого не робити виводиться назва товару
У другій сутності виводить шлях за категоріями до поточного продукту та наприкінці назва цього продукту
Якщо не налаштовувати таби по-своєму і там і там є назва продукту. Це можна змінити настроївши таби на свій розсуд, що ви зараз і зробили. Тобто. дублювання немає. В чому проблема?
anonymous hamster OneBox production написав: Устименко Ігор обговори зміни, будь ласка, якщо вважаєш за потрібне.
не вважаю за потрібне міняти
[quote]
anonymous hamster
[Устименко Ігор #9] обговори зміни, будь ласка, якщо вважаєш за потрібне.
[/quote]
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
anonymous hamster OneBox production написав: Устименко Ігор обговори зміни, будь ласка, якщо вважаєш за потрібне.
розкажіть, будь ласка, у чому призначення двох однакових шляхів? навіщо це зроблено? тому що інструкцій ніяких щодо цього немає.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
anonymous hamster
[Устименко Ігор #9] обговори зміни, будь ласка, якщо вважаєш за потрібне.
[/quote]
[/quote]
[file]15340[/file]
розкажіть, будь ласка, у чому призначення двох однакових шляхів? навіщо це зроблено?
тому що інструкцій ніяких щодо цього немає.
Устименко Ігор розкажіть, будь ласка, у чому призначення двох однакових шляхів? (це без сарказму, просто хочу зрозуміти що з цим можна робити, якщо немає можливості відключити один із шляхів)
[Устименко Ігор #9]
розкажіть, будь ласка, у чому призначення двох однакових шляхів? (це без сарказму, просто хочу зрозуміти що з цим можна робити, якщо немає можливості відключити один із шляхів)
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар