Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
У БП "Корпоративні замовлення", на етапі "[К] Виготовлено" встановлено авт. дія "Резервувати вміст процесу на складі"
/admin/shop/workflowstatus/905/action/new/
З недавнього часу, коли замовлення проходять цей етап працює не коректно резерв.
1 товар резервується 2 рази. Після цього система не може його продати.
Замовлення:
/admin/customorder/korporativnie-zakazi/126500/edit/
Резерв цього продукту на складі:
[file]14027[/file]
/admin/shop/storage/reserve/?balanceid=6228125
Це вже 4-те замовлення з такою проблемою.
Раніше вручну видаляв резерв і проводив замовлення через продаж.
У БП "Корпоративні замовлення", на етапі "[К] Виготовлено" встановлено авт. дія "Резервувати вміст процесу на складі" /admin/shop/workflowstatus/905/action/new/ З недавнього часу, коли замовлення проходять цей етап працює не коректно резерв. 1 товар резервується 2 рази. Після цього система не може його продати. Замовлення: /admin/customorder/korporativnie-zakazi/126500/edit/ Резерв цього продукту на складі:
/admin/shop/storage/reserve/?balanceid=6228125 Це вже 4-те замовлення з такою проблемою. Раніше вручну видаляв резерв і проводив замовлення через продаж.
Грабовський Олександр писав/ла: /admin/customorder/korporativnie-zakazi/126696/edit/
добрий день. Резерв став правильно під час переходу на етап, наскільки я бачу
[quote]
Грабовський Олександр писав/ла:
/admin/customorder/korporativnie-zakazi/126696/edit/
[/quote]
Грабовський Олександр писав/ла: /admin/customorder/korporativnie-zakazi/126696/edit/
А на тому замовлення, що я надіслав в описі, можете перевірити? Воно походу не на кожному замовлення так резервує. Якщо потрібно, я можу пару тестових створити і перевірте, але дати один і передбачити, що саме в ньому не вірно спрацює - не можу. Якби було один раз не створював заявку, а так вже кілька разів така проблема
[quote]
Дід Мороз
OneBox production написав:
[quote]
/admin/customorder/korporativnie-zakazi/126696/edit/
[/quote]
[/quote]
А на тому замовлення, що я надіслав в описі, можете перевірити?
Воно походу не на кожному замовлення так резервує.
Якщо потрібно, я можу пару тестових створити і перевірте, але дати один і передбачити, що саме в ньому не вірно спрацює - не можу.
Якби було один раз не створював заявку, а так вже кілька разів така проблема
Грабовський Олександр писав/ла: Хтось може відповісти? Не розумію чекати на відповідь чи кудись писати, звертатися.
чекайте на відповідь
[quote]
Хтось може відповісти?
Не розумію чекати на відповідь чи кудись писати, звертатися.
[/quote]
чекайте на відповідь
Устименко Ігор OneBox production OneBox CTO написав:
Грабовський Олександр писав/ла: Хтось може відповісти? Не розумію чекати на відповідь чи кудись писати, звертатися.
чекайте на відповідь
Олександр, як бачу із відповідей, завдання вирішує розробник. Тобто проблема справді існує і її поки що не вдалося локалізувати. Можливо, проблема пов'язана з тим, що у вас MVP. Тому що на OS подвійного резервування немає. Точно було б правильним зорієнтувати за термінами, коли завдання можна вирішити.
[quote]
Устименко Ігор
OneBox production
OneBox CTO написав:
[quote]
Хтось може відповісти?
Не розумію чекати на відповідь чи кудись писати, звертатися.
[/quote]
чекайте на відповідь
[/quote]
Олександр, як бачу із відповідей, завдання вирішує розробник.
Тобто проблема справді існує і її поки що не вдалося локалізувати.
Можливо, проблема пов'язана з тим, що у вас MVP.
Тому що на OS подвійного резервування немає.
Точно було б правильним зорієнтувати за термінами, коли завдання можна вирішити.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар