Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
1. А що конкретно ви правили (що ви робили)? Я зайшов у БД і зробив такі запити: SELECT * FROM `shopcustomfield` WHERE objectid=58225 AND objecttype='ShopProduct' ORDER BY `shopcustomfield`.`key` ASC SELECT COUNT(id) as CNT, objectid, `key` FROM `shopcustomfield` WHERE objecttype='ShopProduct' GROUP BY `key`, `objectid`, `objecttype` HAVING CNT>1 LIMIT 100 І щось я побачивши нелогічні речі виходити поля дублюються і таких полів дуже багато 2. Це нормально що є дублі по суті унікальних даних? 3. Якщо це ненормально ви можете проаналізувати чому це трапляється і зробити систему так щоб ваші процедури не робили подібні речі (для аналізу я думаю вам як розробнику достатньо БД і даних з історії дій по полям і заповнення їх)?
[quote]
Дід Мороз
OneBox production написав:
поправив
[/quote]
1. А що конкретно ви правили (що ви робили)?
Я зайшов у БД і зробив такі запити:
SELECT * FROM `shopcustomfield` WHERE objectid=58225 AND objecttype='ShopProduct' ORDER BY `shopcustomfield`.`key` ASC
SELECT COUNT(id) as CNT, objectid, `key` FROM `shopcustomfield` WHERE objecttype='ShopProduct' GROUP BY `key`, `objectid`, `objecttype` HAVING CNT>1 LIMIT 100
І щось я побачивши нелогічні речі виходити поля дублюються і таких полів дуже багато
2. Це нормально що є дублі по суті унікальних даних?
3. Якщо це ненормально ви можете проаналізувати чому це трапляється і зробити систему так щоб ваші процедури не робили подібні речі (для аналізу я думаю вам як розробнику достатньо БД і даних з історії дій по полям і заповнення їх)?
[file]14136[/file]
[file]14137[/file]
[file]14138[/file]
Добрий день. 2. ні 3. ні, все для самостійного аналізу у вас є. Ви можете спробувати повторити помилку на новому продукті і розповісти, як це зробити мені, тоді я зможу її поправити. З цими ж продуктами ви робили мільйони різних змін через усі можливі дії системи та з'ясувати яку з дій задублі записи проблематично.
Добрий день.
2. ні
3. ні, все для самостійного аналізу у вас є. Ви можете спробувати повторити помилку на новому продукті і розповісти, як це зробити мені, тоді я зможу її поправити. З цими ж продуктами ви робили мільйони різних змін через усі можливі дії системи та з'ясувати яку з дій задублі записи проблематично.
Купріян Владислав Валерійович Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав: 1. А що конкретно ви правили (що ви робили)?
Можете дати відповідь на цей питання? Цікавити чи ви вносили правки в код процедури чи ви тупо удалили кілька записів дублів у таблиці які входили в приклад який я показав
[quote]
Купріян Владислав Валерійович
Baza.cn.ua / Integrator (FOP Kupriyan) написав:
1. А що конкретно ви правили (що ви робили)?
[/quote]
Можете дати відповідь на цей питання?
Цікавити чи ви вносили правки в код процедури чи ви тупо удалили кілька записів дублів у таблиці які входили в приклад який я показав
anonymous hamster OneBox production написав: це закрита інформація
:) Ясно, тоді виходити ви тупо вилучили дублі які я привів як приклад Дуже шкода що ви наслідуєте подібні принципи, якщо не розбиратися звідки береться лайно, а просто прибирати його то доведеться тільки ті і робити що прибирати лайно Якщо нескладно розшифруйте що таке "закрита інформація" мені цікаво ви заходили у мою БД на мій сервер і випромінювали там записи чи не випромінювали?
[quote]
anonymous hamster
це закрита інформація
[/quote]
:)
Ясно, тоді виходити ви тупо вилучили дублі які я привів як приклад
Дуже шкода що ви наслідуєте подібні принципи, якщо не розбиратися звідки береться лайно, а просто прибирати його то доведеться тільки ті і робити що прибирати лайно
Якщо нескладно розшифруйте що таке "закрита інформація" мені цікаво ви заходили у мою БД на мій сервер і випромінювали там записи чи не випромінювали?
anonymous hamster OneBox production написав: з якою метою вам потрібна ця інформація?
Щоб зрозуміти ваші принципи та методи розробки Бо таке враження що замість того щоб провести аналіз і знайби баг у системі ви тупо виправляєте дані в таблицях, або вилучаєте записи з таблиці, якщо це так то цеж не програмування, це якісь примітивізм, якщо так діяти то вам доведеться тільки те і робити що постійно підчищати таблиці від багів, замість того щоб недопускати проблеми
[quote]
anonymous hamster
з якою метою вам потрібна ця інформація?
[/quote]
Щоб зрозуміти ваші принципи та методи розробки
Бо таке враження що замість того щоб провести аналіз і знайби баг у системі ви тупо виправляєте дані в таблицях, або вилучаєте записи з таблиці, якщо це так то цеж не програмування, це якісь примітивізм, якщо так діяти то вам доведеться тільки те і робити що постійно підчищати таблиці від багів, замість того щоб недопускати проблеми
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар