Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібно оновити поле Модель для всіх продуктів системи (перекласти на українську мову)
Коли експорт експорту, полів id, Найменування і Модель. Те поле модель оновлюється але видаляється решта інформації про товар (фото, характеристики і т.д.)
Чи є більш простий спосіб, ніж робити повне вивантаження всіх полів продукту і його фільтрів і характеристик, щоб зберегти всі дані після імпорту?
Як наприклад в Opencart при імпорті встановити галочку "Тільки оновити" і при імпорті йде пошук по id і змінює значення тільки вказаного поля, не чіпаючи інших.
[file]13918[/file]
Потрібно оновити поле Модель для всіх продуктів системи (перекласти на українську мову) Коли експорт експорту, полів id, Найменування і Модель. Те поле модель оновлюється але видаляється решта інформації про товар (фото, характеристики і т.д.) Чи є більш простий спосіб, ніж робити повне вивантаження всіх полів продукту і його фільтрів і характеристик, щоб зберегти всі дані після імпорту? Як наприклад в Opencart при імпорті встановити галочку "Тільки оновити" і при імпорті йде пошук по id і змінює значення тільки вказаного поля, не чіпаючи інших.
Добрий вечір. Наскільки я бачу з історії зміни деяких продуктів з вашого скрин - оновлення продуктів було приблизно о 15 годині дня 29.01 оновилася тільки назва модельного ряду, інші поля не були оновлені. Можете підказати в яких продуктах після імпорту вийшла інша інформація про продукт?
Добрий вечір. Наскільки я бачу з історії зміни деяких продуктів з вашого скрин - оновлення продуктів було приблизно о 15 годині дня 29.01 оновилася тільки назва модельного ряду, інші поля не були оновлені. Можете підказати в яких продуктах після імпорту вийшла інша інформація про продукт?
Добрий день. Вибачте не надійшло повідомлення про Вашу відповідь. Та зараз усе гаразд. Я раніше намагався змінювати таким способом ціни в товарах. І воно стирало дані в продукті. Я згодом змінив ціни за допомогою завантаження прайса постачальника. Спасибі за вашу відповідь
Добрий день.
Вибачте не надійшло повідомлення про Вашу відповідь.
Та зараз усе гаразд.
Я раніше намагався змінювати таким способом ціни в товарах. І воно стирало дані в продукті.
Я згодом змінив ціни за допомогою завантаження прайса постачальника.
Спасибі за вашу відповідь
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар