Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Потрібно в автоматизації Універсальний імпорт продуктів (xml/json)
зробити можливість завантажувати на різних мовах
є сила на рус завантажувати на рус
є сила на русявий. завантажувати на русявий.
Потрібно в автоматизації Універсальний імпорт продуктів (xml/json) зробити можливість завантажувати на різних мовах є сила на рус завантажувати на рус є сила на русявий. завантажувати на русявий.
це разом із цією доробкою? https://1b.app/ru/forum/stock/12711-v-quotavtomatichni-dii-raz-na-godinuquot-quotuniversalniy-import-produktiv-xmljsonquot-galochku-nedogruzhati-filtra-produktu-yakshcho-v-produkta- uzhe-ie-filtra-dobavlyati-filtra-tilki-tim-produktam-v-yakih-voni-pusti--skilki-koshtuie/#answer40993
якщо так, тоді скидайте рахунок оплачу
[quote]
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла:
це разом із цією доробкою? https://1b.app/ru/forum/stock/12711-v-quotavtomatichni-dii-raz-na-godinuquot-quotuniversalniy-import-produktiv-xmljsonquot-galochku-nedogruzhati-filtra-produktu-yakshcho-v-produkta- uzhe-ie-filtra-dobavlyati-filtra-tilki-tim-produktam-v-yakih-voni-pusti--skilki-koshtuie/#answer40993
якщо так, тоді скидайте рахунок оплачу
[/quote]
у сумі 6ч буде
1. доопрацьовано налаштування "Не завантажувати фільтр-характеристики продукту за їх наявності" - якщо у існуючого продукту на момент імпорту є фільтра - з файлу фільтра імпортовані не будуть 2. основні поля категорії/продуктів/фільтрів додані до налаштувань щодо мультимовності (біля них є вказівка мови, наприклад "Ім'я продукту (ua)"). Потрібно вказувати обидва поля при необхідності, щоб базове використовувалося для створення/пошуку продукту, а мовою - для заповнення відповідної мови.
1. доопрацьовано налаштування "Не завантажувати фільтр-характеристики продукту за їх наявності" - якщо у існуючого продукту на момент імпорту є фільтра - з файлу фільтра імпортовані не будуть
2. основні поля категорії/продуктів/фільтрів додані до налаштувань щодо мультимовності (біля них є вказівка мови, наприклад "Ім'я продукту (ua)").
Потрібно вказувати обидва поля при необхідності, щоб базове використовувалося для створення/пошуку продукту, а мовою - для заповнення відповідної мови.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production написав: 2. основні поля категорії/продуктів/фільтрів додані до налаштувань щодо мультимовності (біля них є вказівка мови, наприклад "Ім'я продукту (ua)"). Потрібно вказувати обидва поля при необхідності, щоб базове використовувалося для створення/пошуку продукту, а мовою - для заповнення відповідної мови.
Доброго дня непрацює доробка яку робили під мене. "в Автоматичні дії раз на годину Універсальний імпорт продуктів (xml/json) на двох мовах" Налаштування мов завантаження з 2 мовами а у товарі тільки на основні мові Сила на товар https://rovo.org.ua/product/119677/ Ссилка на файл завантаження 3D%26label_ids%3D%26exclude_fields%3D%26html_description%3D1%26yandex_cpa%3D%26process_presence_sure%3D%26languages%3Duk%252Cru%26group_ids%3D Коли можете виправити?
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production написав:
2. основні поля категорії/продуктів/фільтрів додані до налаштувань щодо мультимовності (біля них є вказівка мови, наприклад "Ім'я продукту (ua)").
Потрібно вказувати обидва поля при необхідності, щоб базове використовувалося для створення/пошуку продукту, а мовою - для заповнення відповідної мови.
[/quote]
Доброго дня
непрацює доробка яку робили під мене.
"в Автоматичні дії раз на годину Універсальний імпорт продуктів (xml/json) на двох мовах"
Налаштування мов [file]16479[/file]
завантаження з 2 мовами [file]16480[/file]
а у товарі тільки на основні мові [file]16481[/file]
Сила на товар https://rovo.org.ua/product/119677/
Ссилка на файл завантаження 3D%26label_ids%3D%26exclude_fields%3D%26html_description%3D1%26yandex_cpa%3D%26process_presence_sure%3D%26languages%3Duk%252Cru%26group_ids%3D
Коли можете виправити?
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла: зможете виправити?
Тут нема чого виправляти - доопрацювання працює коректно. Просто у вас в дії вказано перевірку додаткового поля "Оновлювати ціни При імпорті json" на значення name - але у продукту https://rovo.org.ua/admin/shop/products/119677/edit/ воно не заповнене Для тесту, що доробка працює коректно – я прописав значення вказаного поля – і поля оновило
[quote]
Бучковський Ростислав Васильович писав/ла:
зможете виправити?
[/quote]
Тут нема чого виправляти - доопрацювання працює коректно.
Просто у вас в дії вказано перевірку додаткового поля "Оновлювати ціни При імпорті json" на значення name - але у продукту https://rovo.org.ua/admin/shop/products/119677/edit/ воно не заповнене
Для тесту, що доробка працює коректно – я прописав значення вказаного поля – і поля оновило
Тиндик Максим Вадимович підкажіть, чи є можливість імпорту фільтрів товарів і як вони співставляються з російською версією? Чи в українській версії це інші поля з іншими id? Скрин налаштувань імпорту фіду
[Тиндик Максим Вадимович #200] підкажіть, чи є можливість імпорту фільтрів товарів і як вони співставляються з російською версією? Чи в українській версії це інші поля з іншими id?
Скрин налаштувань імпорту фіду [file]16526[/file]
Андрій писав/ла: Тиндик Максим Вадимович підкажіть, чи є можливість імпорту фільтрів товарів і як вони співставляються з російською версією? Чи в українській версії це інші поля з іншими id? Скрин налаштувань імпорту фіду
У цій доопрацюванні це реалізовано і після перенесення може бути доступно. Аналогічно найменуванню продукту – назва фільтра та значення мають кілька мовних версій.
[quote]
Андрій писав/ла:
Тиндик Максим Вадимович підкажіть, чи є можливість імпорту фільтрів товарів і як вони співставляються з російською версією? Чи в українській версії це інші поля з іншими id?
Скрин налаштувань імпорту фіду
[/quote]
У цій доопрацюванні це реалізовано і після перенесення може бути доступно.
Аналогічно найменуванню продукту – назва фільтра та значення мають кілька мовних версій.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар