Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
- є така консультація.
Моє завдання масово роздрукувати документи, які вже сформовані у процесі
у такому проекті https://sweetanok.kiev.ua/admin/
У Боксі опції мультисписка шаблонів немає - [file]8821[/file]
Якщо кинути на нього цю функцію, що для цього потрібно?
Чи можу я за допомогою цієї функції вивести документи масово на друк?
Чи дозволить це налаштування кожен окремий документ розміщувати на окремій сторінці (якщо він на 1 стор.), щоб не було такого [file]8822[/file] ?
- є така консультація. Моє завдання масово роздрукувати документи, які вже сформовані у процесі у такому проекті https://sweetanok.kiev.ua/admin/ У Боксі опції мультисписка шаблонів немає - Якщо кинути на нього цю функцію, що для цього потрібно? Чи можу я за допомогою цієї функції вивести документи масово на друк? Чи дозволить це налаштування кожен окремий документ розміщувати на окремій сторінці (якщо він на 1 стор.), щоб не було такого ?
Потрібно проект оновити до версії mvp (зараз революційний) і це налаштування буде доступне так, між документами є розрив рядка і кожен новий документ буде з нової сторінки під час друку
Потрібно проект оновити до версії mvp (зараз революційний) і це налаштування буде доступне
так, між документами є розрив рядка і кожен новий документ буде з нової сторінки під час друку
Марія OneBox production написав: Потрібно проект оновити до версії mvp (зараз революційний) і це налаштування буде доступне так, між документами є розрив рядка і кожен новий документ буде з нової сторінки під час друку
Що потрібно для оновлення на mvp?
[quote]
Марія
OneBox production написав:
Потрібно проект оновити до версії mvp (зараз революційний) і це налаштування буде доступне
так, між документами є розрив рядка і кожен новий документ буде з нової сторінки під час друку
[/quote]
Що потрібно для оновлення на mvp?
Марія OneBox production написав: Клієнт може створити топік до побажання оновиться
А я можу попросити його оновити. Або тільки з його подання
[quote]
Марія
OneBox production написав:
Клієнт може створити топік до побажання оновиться
[/quote]
А я можу попросити його оновити. Або тільки з його подання
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар