Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
"Підкажіть, яким чином у вас формується даний документ?" - я не зннаю що вам відповісти, я не знаю яким чином воно формується. Мені робили ваші фахівці це. Губко Александр
"Підкажіть, яким чином у вас формується даний документ?" - я не зннаю що вам відповісти, я не знаю яким чином воно формується. Мені робили ваші фахівці це. Губко Александр
Судячи з дати створення документу 15:19:29 а перший продукт в процесс додався о 15:19:46 то швидше за все документ був створений без продуктів тому і порожній. Можливо, далі за логікою вашого БП десь йде оновлення вмісту документа і там будуть дані. Документ створений вручну має всі необхідні дані
Судячи з дати створення документу 15:19:29 а перший продукт в процесс додався о 15:19:46 то швидше за все документ був створений без продуктів тому і порожній.
Можливо, далі за логікою вашого БП десь йде оновлення вмісту документа і там будуть дані. Документ створений вручну має всі необхідні дані
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Ось замовлення яке приготовили на відправлення, але воно без товара. На цьому єтапі повино щоб усе було. Да на усіх єтапах повино щоб було, даже на єтапі очикуємо оплати.
Ось замовлення яке приготовили на відправлення, але воно без товара. На цьому єтапі повино щоб усе було. Да на усіх єтапах повино щоб було, даже на єтапі очикуємо оплати.
[file]21950[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар