Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добрий день. Створюю шаблони документів. Зараз хочу в документі розгорнути матеріали які входять у паспорт продукту. Але додаткове поле "Місце на складі" не підтягує, хоча є в переліку змінних. Підкажіть що роблю не так?
[file]21345[/file]
[file]21346[/file]
Добрий день. Створюю шаблони документів. Зараз хочу в документі розгорнути матеріали які входять у паспорт продукту. Але додаткове поле "Місце на складі" не підтягує, хоча є в переліку змінних. Підкажіть що роблю не так?
Залишіть повідомлення в цій темі і відкриються контакти користувача
Свириденко Ігор Сергійович написав:
Добрий день. Створюю шаблони документів. Зараз хочу в документі розгорнути матеріали, які входять до паспорту продукту. Але додаткове поле "Місце на складі" не підтягує, хоч є у переліку змінних. Підкажіть, що роблю чи не так?
так а у вас яке додаткове поле?
якщо д.п.продукту, то у мене витягує всі норми
просто у вас йдеться скоріш за все про додаткове поле складу, можливо в цьому проблема?
треба зайти до вас, переглянути
[quote]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
Добрий день. Створюю шаблони документів. Зараз хочу в документі розгорнути матеріали, які входять до паспорту продукту. Але додаткове поле "Місце на складі" не підтягує, хоч є у переліку змінних. Підкажіть, що роблю чи не так?
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[/quote]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
просто у вас йдеться скоріш за все про додаткове поле складу, можливо в цьому проблема?
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
В нас додаткове поле продукту
[quote]
Легеза Вячеслав
iCOLOR OneBox (ФОП ЛЕГЕЗА ВЯЧЕСЛАВ ВАЛЕРІАНОВИЧ) писал/а:
[quote]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[/quote]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[file]21664[/file]
[file]21665[/file]
[/quote]
В нас додаткове поле продукту
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар