Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Будь ласка, додайте окремі змінні реквізитів для юр. особи. Зараз є можливість додати окремі змінні лише клієнтам.
Дивно, що спочатку це не додано.
Нам різні типи документів потрібні різні змінні.
[file]10976[/file]
[file]10977[/file]
Будь ласка, додайте окремі змінні реквізитів для юр. особи. Зараз є можливість додати окремі змінні лише клієнтам. Дивно, що спочатку це не додано. Нам різні типи документів потрібні різні змінні.
Будь ласка, додайте окремі змінні реквізитів для юр. особи.
У юридичній особі немає окремих полів реквізитів, щоб до них робити окремі змінні.
[quote]
Будь ласка, додайте окремі змінні реквізитів для юр. особи.
[/quote]
У юридичній особі немає окремих полів реквізитів, щоб до них робити окремі змінні.
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла: Є окремі змінні типу contractorfield1 - ви можете заповнювати реквізити окремими полями і використовувати їх.
дякую, думаю підійде. дивно, що немає [contractor_UserLegal_Belarus_address] наприклад... саме contractor
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
Є окремі змінні типу contractorfield1 - ви можете заповнювати реквізити окремими полями і використовувати їх.
[/quote]
дякую, думаю підійде.
дивно, що немає [contractor_UserLegal_Belarus_address] наприклад... саме contractor
дивно, що немає [contractor_UserLegal_Belarus_address] наприклад... саме contractor
І де ви заповнюєте саме білоруський формат реквізитів окремими полями в юридичній особі?
[quote]
[/quote]
І де ви заповнюєте саме білоруський формат реквізитів окремими полями в юридичній особі?
Тиндик Максим Вадимович OneBox production Адміністратор писав/ла:
я приклад навів. а ми для реквізитів у картці контакту використовуємо поля України
[quote]
Тиндик Максим Вадимович
OneBox production
Адміністратор писав/ла:
[quote]
[/quote]
[/quote]
я приклад навів.
а ми для реквізитів у картці контакту використовуємо поля України
[file]11049[/file]
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар