Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Клієнт приймає товари для перевірки.
Коштує 2 принтери
- один для роздруківки талонів, які віддаються клієнту
- другий для роздруківки наклейок на товар.
Треба:
При переході на етап, щоб на друк посилався необхідний з 2 видів шаблонів документів (талон, або стікер) і на потрібний принтер
Якщо потрібно програмування, скільки годин?
Клієнт приймає товари для перевірки. Коштує 2 принтери - один для роздруківки талонів, які віддаються клієнту - другий для роздруківки наклейок на товар. Треба: При переході на етап, щоб на друк посилався необхідний з 2 видів шаблонів документів (талон, або стікер) і на потрібний принтер Якщо потрібно програмування, скільки годин?
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Ми не можемо з браузера давати команди на друк якомусь певному принтеру.
а з браузера відкривати вікно друку з вибраним як головним, одним з принтерів ? (Клієнту залишиться тільки натиснути кнопку Друк у цьому вікні)
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Ми не можемо з браузера давати команди на друк якомусь певному принтеру.
[/quote]
а з браузера відкривати вікно друку з вибраним як головним, одним з принтерів ?
(Клієнту залишиться тільки натиснути кнопку Друк у цьому вікні)
ні, я не знаю, як так зробити. У браузерах є функціонал який дозволяє без підтвердження друкувати файли, але як з-під Інтернету вибирати якісь принтери я ще не бачив.
ні, я не знаю, як так зробити. У браузерах є функціонал який дозволяє без підтвердження друкувати файли, але як з-під Інтернету вибирати якісь принтери я ще не бачив.
На Новій Пошті це реалізовано. У них система теж у браузері, але у них стоїть інша операційна система не Windows. Можливо, в ній можна з браузера впливати на принтер.
На Новій Пошті це реалізовано. У них система теж у браузері, але у них стоїть інша операційна система не Windows. Можливо, в ній можна з браузера впливати на принтер.
Врятували вони через браузер і взагалі в Інтернеті працюють. Там швидше за все програма повністю самописна стоїть, яка здалеку на браузер схожа. Точно, звичайно, не знаю, стверджувати не можу.
Врятували вони через браузер і взагалі в Інтернеті працюють. Там швидше за все програма повністю самописна стоїть, яка здалеку на браузер схожа. Точно, звичайно, не знаю, стверджувати не можу.
Реалізував таке за допомогою програми FolderMill, накладні та інші документи отруюються на друк на звичайний принтер, а стікери для нової пошти - на спеціальний, стікерувальний. Ця програма дозволяє настроїти друк файлів на різні принтери з різних папок. Для цього потрібно FTP і вивантаження документів з боксу на цей FTP. Правда програма платна, але результат приносить
Реалізував таке за допомогою програми FolderMill, накладні та інші документи отруюються на друк на звичайний принтер, а стікери для нової пошти - на спеціальний, стікерувальний. Ця програма дозволяє настроїти друк файлів на різні принтери з різних папок. Для цього потрібно FTP і вивантаження документів з боксу на цей FTP. Правда програма платна, але результат приносить
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар