Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
при створенні нового завдання колір етапу відображається правильно. при додаванні підпроцесу колір етапу змінюється сірий. Після видалення підпроцес все працює нормально.
[file]4895[/file]
при створенні нового завдання колір етапу відображається правильно. при додаванні підпроцесу колір етапу змінюється сірий. Після видалення підпроцес все працює нормально.
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: На жаль, на ваш опис не зрозуміла суть проблеми повною мірою. Будь ласка, надайте приклади процесів, на яких відстежується ймовірна помилка.
Під час відображення задач діаграмою Ганта не коректно працює відображення кольору етапу завдання. При створенні нового завдання без підпроцесів – все ОК. Але якщо створити підпроцес колір батьківського завдання змінюється на сірий.
[quote]
Тиндик Максим Вадимович писав/ла:
На жаль, на ваш опис не зрозуміла суть проблеми повною мірою.
Будь ласка, надайте приклади процесів, на яких відстежується ймовірна помилка.
[/quote]
Під час відображення задач діаграмою Ганта не коректно працює відображення кольору етапу завдання. При створенні нового завдання без підпроцесів – все ОК. Але якщо створити підпроцес колір батьківського завдання змінюється на сірий.
1. Ви пишіть на форум, щоб вам вирішили вашу проблему, при цьому надаєте дані з вашого OneBox і закриваєте до нього доступ співробітників OneBox - як нам увійти та перевірити? 2. Ви вказуєте на приклади процеси, але після них відразу ж видаляєте - на яких процесах перевіряти?
1. Ви пишіть на форум, щоб вам вирішили вашу проблему, при цьому надаєте дані з вашого OneBox і закриваєте до нього доступ співробітників OneBox - як нам увійти та перевірити?
2. Ви вказуєте на приклади процеси, але після них відразу ж видаляєте - на яких процесах перевіряти?
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: 1. Ви пишіть на форум, щоб вам вирішили вашу проблему, при цьому надаєте дані з вашого OneBox і закриваєте до нього доступ співробітників OneBox - як нам увійти та перевірити? 2. Ви вказуєте на приклади процеси, але після них відразу ж видаляєте - на яких процесах перевіряти?
відкрив доступ. Процес видалив, щоб не засмічувати систему. Створити повторно?
[quote]
1. Ви пишіть на форум, щоб вам вирішили вашу проблему, при цьому надаєте дані з вашого OneBox і закриваєте до нього доступ співробітників OneBox - як нам увійти та перевірити?
2. Ви вказуєте на приклади процеси, але після них відразу ж видаляєте - на яких процесах перевіряти?
[/quote]
відкрив доступ. Процес видалив, щоб не засмічувати систему. Створити повторно?
Тиндик Максим Вадимович писав/ла: Я сам відновив та перевірив. Так, була помилка з отриманням налаштувань - тепер виводить відповідно до налаштування кольору статусу.
у мене без змін :-(
[quote]
Я сам відновив та перевірив.
Так, була помилка з отриманням налаштувань - тепер виводить відповідно до налаштування кольору статусу.
[/quote]
коли вказуєте такі коментарі - підтверджуйте їх або скріншотами, або посиланнями зараз дивлюся Завдання по гантту - там немає "сірих" процесів
[quote]
Потієнко Олександр писав/ла:
[/quote]
коли вказуєте такі коментарі - підтверджуйте їх або скріншотами, або посиланнями
зараз дивлюся Завдання по гантту - там немає "сірих" процесів
[quote]
Потієнко Олександр писав/ла:
Будь ласка, зверніть увагу на відображення при натисканні кнопки "Замовлення"
[/quote]
для календаря https://v10327.dh.net.ua/admin/modeview/calendar/gantt/setting/ треба включати відповідні налаштування відображення - тоді буде у кольорі статусу
інакше – там є логіки для відображення саме сірим – так і має бути
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар