Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень! Після внесення значення в таблицю продуктів і переходу до редагування наступного поля значення все одно вноситься в таблиці. Додаю відео, щоб було зрозуміло, про що мова. Прохання поправити, оскільки часто менеджери не звертають увагу, що значення таблиці змінилося
[file]4214[/file]
Добридень! Після внесення значення в таблицю продуктів і переходу до редагування наступного поля значення все одно вноситься в таблиці. Додаю відео, щоб було зрозуміло, про що мова. Прохання поправити, оскільки часто менеджери не звертають увагу, що значення таблиці змінилося
Ірине, на відео я побачив спроби зберегти текст у полі, призначене для цілих чисел, зберегти текст у такому разі не вийде Чи виявляється така сама ситуація на будь-яких полях, призначених для тексту?
Ірине, на відео я побачив спроби зберегти текст у полі, призначене для цілих чисел, зберегти текст у такому разі не вийде
Чи виявляється така сама ситуація на будь-яких полях, призначених для тексту?
Дмитре, мені не потрібно було зберегти текст у числове поле, проблема в тому, що після внесення кількості в таблиці продуктів я переходжу до редагування поля Місто (тип поля випад список - пов'язаний з довідником Нової пошти), і при внесенні тексту в полі Місто - текст вноситься у полі Кількість у таблиці продуктів. Додала відео з голосом
Дмитре, мені не потрібно було зберегти текст у числове поле, проблема в тому, що після внесення кількості в таблиці продуктів я переходжу до редагування поля Місто (тип поля випад список - пов'язаний з довідником Нової пошти), і при внесенні тексту в полі Місто - текст вноситься у полі Кількість у таблиці продуктів. Додала відео з голосом
[file]4227[/file]
Дмитре, зараз таблиця взагалі не редагована, не можу написати найменування та додати товар, не можу змінити кількість (якщо замовлення із сайту та товари в ньому є). Прохання виправити, у нас робочий день, а працювати не можемо Процес Вам для перевірки https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/zakaz-klienta/440957/edit/ , відео аттачу
Дмитре, зараз таблиця взагалі не редагована, не можу написати найменування та додати товар, не можу змінити кількість (якщо замовлення із сайту та товари в ньому є). Прохання виправити, у нас робочий день, а працювати не можемо
Процес Вам для перевірки https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/zakaz-klienta/440957/edit/ , відео аттачу
[file]4402[/file]
Замогильний Дмитро написав: Ірина, будь ласка, перевірте, чи виявляється проблема зараз?
Дмитро, дякую, додавання рядка також вже працює
[quote]
Замогильний Дмитро написав:
Ірина, будь ласка, перевірте, чи виявляється проблема зараз?
[/quote]
Дмитро, дякую, додавання рядка також вже працює
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар