1b.app
Скопійоване посилання -

Баг при внесенні значення у полі процесу

Добридень! Після внесення значення в таблицю продуктів і переходу до редагування наступного поля значення все одно вноситься в таблиці. Додаю відео, щоб було зрозуміло, про що мова. Прохання поправити, оскільки часто менеджери не звертають увагу, що значення таблиці змінилося
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Ірине, на відео я побачив спроби зберегти текст у полі, призначене для цілих чисел, зберегти текст у такому разі не вийде
Чи виявляється така сама ситуація на будь-яких полях, призначених для тексту?
16.03.2021, 11:01
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Дмитре, мені не потрібно було зберегти текст у числове поле, проблема в тому, що після внесення кількості в таблиці продуктів я переходжу до редагування поля Місто (тип поля випад список - пов'язаний з довідником Нової пошти), і при внесенні тексту в полі Місто - текст вноситься у полі Кількість у таблиці продуктів. Додала відео з голосом
16.03.2021, 11:39

https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/zakaz-klienta/394026/edit/ процес, на якому можете спробувати змінити значення
16.03.2021, 12:00

Дмитре, чи зможете поправити?
18.03.2021, 16:25

Ірина, ми перевіряємо причини цієї проблеми, я відпишуся, коли будуть новини
18.03.2021, 16:58

Дмитре, зараз таблиця взагалі не редагована, не можу написати найменування та додати товар, не можу змінити кількість (якщо замовлення із сайту та товари в ньому є). Прохання виправити, у нас робочий день, а працювати не можемо
Процес Вам для перевірки https://crm.ohrana.ua/admin/customorder/zakaz-klienta/440957/edit/ , відео аттачу
20.03.2021, 14:13

Дмитре, у суботу поправили заповнення таблиці, але тепер не можна додати новий рядок до таблиці, відео додаю
22.03.2021, 09:18

Ірина, будь ласка, перевірте, чи виявляється проблема зараз?
22.03.2021, 14:13

Замогильний Дмитро написав:
Ірина, будь ласка, перевірте, чи виявляється проблема зараз?

Дмитро, дякую, додавання рядка також вже працює
22.03.2021, 14:17

Проблема, що в описі задачі, все ще зберігається
22.03.2021, 14:18

Шатохіна Ірина написав:
Проблема, що в описі задачі, все ще зберігається

Бачу, що це вже також поправили, дякую
23.03.2021, 09:09

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар