Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Добридень!
1. Як прибрати з кошика поле "знижка" [file]3439[/file] і залишити тільки разом (ось приклад з аналогічного ЛК [file]3440[/file])
2. Чому , коли я з особистого кабінету закидаю в кошик товар у полі разом вказується не вірна ціна , а коли натискаю на це поле [file]3441[/file] , ціна відразу змінюється на правильну (відео прикладаю)
[file]3438[/file]
Добридень! 1. Як прибрати з кошика поле "знижка" і залишити тільки разом (ось приклад з аналогічного ЛК ) 2. Чому , коли я з особистого кабінету закидаю в кошик товар у полі разом вказується не вірна ціна , а коли натискаю на це поле , ціна відразу змінюється на правильну (відео прикладаю)
1. Ірина не дублюйте топики з вашим клієнтом за знижкою я вже відповів https://crm-onebox.com/ru/support/interface/6692-kak-nastroit-itogovie-stroki-korzini-v-lk/
я вже не перший раз це помічаю, прошу поставитися до цього серйозніше
2. тому що фон йде перерахунок знижки і коли ви змінюєте ціну то перерахунок йде після зміни фокусу
Ірина Клієнт писав/ла: 1. Прийнято. Чи можете виставити рахунок на доопрацювання? 2. А можна якось доопрацювати, щоб перерахунок відбувався без зміни фокусу?
1. завтра надішлють рахунок 2. 2ч
[quote]
Ірина
Клієнт писав/ла:
1. Прийнято. Чи можете виставити рахунок на доопрацювання?
2. А можна якось доопрацювати, щоб перерахунок відбувався без зміни фокусу?
[/quote]
1. завтра надішлють рахунок
2. 2ч
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар