Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Привіт стрічка коментарів почала жити жити окремим життям.
Проблему помітили близько місяця тому. Списали на баг, бо виявлялося не часто.
При постійно вибраному полі "Все" у стрічці коментарів частина повідомлень та коментарів не відображаються, а у свою чергу потрапляють у вкладку "Коментарі"
Посилання на останній такий процес
https://box.beautyfactory.in.ua/cc/?dashboardView=cc
Дякую.
Привіт стрічка коментарів почала жити жити окремим життям. Проблему помітили близько місяця тому. Списали на баг, бо виявлялося не часто. При постійно вибраному полі "Все" у стрічці коментарів частина повідомлень та коментарів не відображаються, а у свою чергу потрапляють у вкладку "Коментарі" Посилання на останній такий процес https://box.beautyfactory.in.ua/cc/?dashboardView=cc Дякую.
Я поки що слабо розумію що саме ви маєте на увазі - якщо можна дайте скріншоти а так само ваше посилання на процес це посилання на центр комунікацій а не на процес
Я поки що слабо розумію що саме ви маєте на увазі - якщо можна дайте скріншоти
а так само ваше посилання на процес це посилання на центр комунікацій а не на процес
За посилання вибачте. https://box.beautyfactory.in.ua/admin/customorder/lead/25771/edit/?p=1 На першому скріншоті вибрано відображати "Все" і наймає втрачені коментарі/повідомлення. На другому скріншоті вибрано відображати лише коментарі. Тут і відображаються ті коментарі/повідомлення, які не потрапили (і тільки вони) до загального списку. (+ коментарі у відображенні "Коментарі" чомусь не сортуються за останніми і як ви бачите якщо переключиться на другу сторінку, то кнопки швидкого перемикання відображення пропадають) Сподіваюся, я зміг пояснити.
[quote]Устименко Ігор[/quote]
За посилання вибачте.
https://box.beautyfactory.in.ua/admin/customorder/lead/25771/edit/?p=1
На першому скріншоті вибрано відображати "Все" і наймає втрачені коментарі/повідомлення.
На другому скріншоті вибрано відображати лише коментарі. Тут і відображаються ті коментарі/повідомлення, які не потрапили (і тільки вони) до загального списку.
(+ коментарі у відображенні "Коментарі" чомусь не сортуються за останніми і як ви бачите якщо переключиться на другу сторінку, то кнопки швидкого перемикання відображення пропадають)
Сподіваюся, я зміг пояснити.
[file]3373[/file]
[file]3374[/file]
ось відкрив посилання https://box.beautyfactory.in.ua/admin/customorder/lead/25771/edit/
показуються всі коментарі від останнього до старого (рівно 50 штук що і повинно бути на 1й сторінці)
Корж Артем Олександрович Клієнт писав/ла: Ну у Сhief technical officer завжди все працює. А як виглядає у нас. Подивіться ще раз, будь ласка.
звичайно) тому що Сhief technical officer знає як воно працює. Дивіться, коли ви натискаєте тільки коментарі система показує всі записи з типом comment і туди не входить viber та інші типи коментарів, а так само варто врахувати що сортує система тільки поточну сторінку коментарів та сторінка 2 не враховується, коли ви туди перейдете система покаже все що залишилося
[quote]
Корж Артем Олександрович
Клієнт писав/ла:
Ну у Сhief technical officer завжди все працює.
А як виглядає у нас. Подивіться ще раз, будь ласка.
[file]3397[/file]
[/quote]
звичайно) тому що Сhief technical officer знає як воно працює.
Дивіться, коли ви натискаєте тільки коментарі система показує всі записи з типом comment і туди не входить viber та інші типи коментарів, а так само варто врахувати що сортує система тільки поточну сторінку коментарів та сторінка 2 не враховується, коли ви туди перейдете система покаже все що залишилося
Але... на другій сторінці коментарів присутні повідомлення viber та голосове повідомлення. Щодо сортування з типом все. Як я розумію, вона має відображатися у хронологічному порядку. Тобто якщо ми почали спілкування з клієнтом о 09:13, а закінчили о 09:19. То останній запис повинен бути на першій сторінці у верху і час його має бути 09:19. І останнє повідомлення має відображатися завжди у верхній частині на першій сторінці "Стрічки коментарів". (Сподіваюся я правильно уявив це) У нашому ж випадку повідомлення з часом 09:19 (останнє в ланцюжку листування) на другій сторінці. Воно все так і має бути? Чи я чогось не розумію?
Але... на другій сторінці коментарів присутні повідомлення viber та голосове повідомлення.
Щодо сортування з типом все. Як я розумію, вона має відображатися у хронологічному порядку.
Тобто якщо ми почали спілкування з клієнтом о 09:13, а закінчили о 09:19. То останній запис повинен бути на першій сторінці у верху і час його має бути 09:19. І останнє повідомлення має відображатися завжди у верхній частині на першій сторінці "Стрічки коментарів". (Сподіваюся я правильно уявив це)
У нашому ж випадку повідомлення з часом 09:19 (останнє в ланцюжку листування) на другій сторінці.
Воно все так і має бути? Чи я чогось не розумію?
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар