Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Замовлення клієнта необхідно було змінити напрямок на вихідний процес "Замовлення постачальнику", для цього на одному з етапів була включена автоматизація "Змінити напрямок процесу" - вихідне, після переходу на етап, віддалилася вся структура бізнес-процесів замовлення постачальнику, замість неї скопіювалася структура бізнес-процесів Замовлення клієнта. Як так? Адже написано, що дана автоматизація змінює замовлення з того, що входить на вихідний або навпаки, але ніяк не повинно зачіпати налаштовану структуру бізнес-процесів https://prnt.sc/vvwa63
Замовлення клієнта необхідно було змінити напрямок на вихідний процес "Замовлення постачальнику", для цього на одному з етапів була включена автоматизація "Змінити напрямок процесу" - вихідне, після переходу на етап, віддалилася вся структура бізнес-процесів замовлення постачальнику, замість неї скопіювалася структура бізнес-процесів Замовлення клієнта. Як так? Адже написано, що дана автоматизація змінює замовлення з того, що входить на вихідний або навпаки, але ніяк не повинно зачіпати налаштовану структуру бізнес-процесів https://prnt.sc/vvwa63
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Здрастуйте, не розумію про яку структуру йдеться
Здрастуйте, ось це відновлена нашвидкуруч структура бізнес процесів "Замовлення постачальнику": https://prnt.sc/vvwnlj Після описаних вище автоматизацій, вона була повністю замінена структурою бізнес-процесів з "Замовлення клієнту"
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Здрастуйте, не розумію про яку структуру йдеться
[/quote]
Здрастуйте, ось це відновлена нашвидкуруч структура бізнес процесів "Замовлення постачальнику": https://prnt.sc/vvwnlj
Після описаних вище автоматизацій, вона була повністю замінена структурою бізнес-процесів з "Замовлення клієнту"
Ймовірно, ви щось переплутали. Ви можете зняти відео з підтвердженням того, що сталося? Найімовірніше ви просто змінили БП процесу і відповідно для нього змінилися всі етапи
Ймовірно, ви щось переплутали. Ви можете зняти відео з підтвердженням того, що сталося? Найімовірніше ви просто змінили БП процесу і відповідно для нього змінилися всі етапи
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Ймовірно, ви щось переплутали. Ви можете зняти відео з підтвердженням того, що сталося? Найімовірніше ви просто змінили БП процесу і відповідно для нього змінилися всі етапи
Я вже все виправив, і повторно немає бажання проводити експерименти з діючою базою. БП змінилися як для одного процесу, т.к. у всіх процесів, які були у вкладці Замовлення постачальнику, замість етапів, почали відображатися id етапів, які віддалилися. Ви можете на тестовій базі легко перевірити цей баг.
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
[/quote]
Я вже все виправив, і повторно немає бажання проводити експерименти з діючою базою. БП змінилися як для одного процесу, т.к. у всіх процесів, які були у вкладці Замовлення постачальнику, замість етапів, почали відображатися id етапів, які віддалилися. Ви можете на тестовій базі легко перевірити цей баг.
Бодяко Дмитро Співробітник писав/ла: Чудовий баг. Я зайду, зламаю собі БП, а потім звинуватиму OneBox в цьому))
Справа в тому, що я нічого не робив, окрім як встановив на БП дію "Змінити напрямок процесу" - вихідний. Після чого зламалися (як Ви кажете) БП. Про що я написав. Ви самі перевірте, потім кажіть, що я зламав.
[quote]
Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Чудовий баг. Я зайду, зламаю собі БП, а потім звинуватиму OneBox в цьому))
[/quote]
Справа в тому, що я нічого не робив, окрім як встановив на БП дію "Змінити напрямок процесу" - вихідний. Після чого зламалися (як Ви кажете) БП. Про що я написав. Ви самі перевірте, потім кажіть, що я зламав.
Вище вам вказали, що ваш співробітник імпортував налаштування БП. Це означає, що інтерфейс змінив теж ваш співробітник. Його ПІБ чудово видно на скріншоті.
Вище вам вказали, що ваш співробітник імпортував налаштування БП. Це означає, що інтерфейс змінив теж ваш співробітник. Його ПІБ чудово видно на скріншоті.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар