1b.app
Скопійоване посилання -
Замовлення клієнта необхідно було змінити напрямок на вихідний процес "Замовлення постачальнику", для цього на одному з етапів була включена автоматизація "Змінити напрямок процесу" - вихідне, після переходу на етап, віддалилася вся структура бізнес-процесів замовлення постачальнику, замість неї скопіювалася структура бізнес-процесів Замовлення клієнта. Як так? Адже написано, що дана автоматизація змінює замовлення з того, що входить на вихідний або навпаки, але ніяк не повинно зачіпати налаштовану структуру бізнес-процесів https://prnt.sc/vvwa63
Оригінальне питання доступне на версії: ru

Відповіді:

Здрастуйте, не розумію про яку структуру йдеться
04.12.2020, 18:53
Оригінальний коментар доступний на версії: ru

Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Здрастуйте, не розумію про яку структуру йдеться

Здрастуйте, ось це відновлена нашвидкуруч структура бізнес процесів "Замовлення постачальнику": https://prnt.sc/vvwnlj
Після описаних вище автоматизацій, вона була повністю замінена структурою бізнес-процесів з "Замовлення клієнту"
04.12.2020, 19:06

Ймовірно, ви щось переплутали. Ви можете зняти відео з підтвердженням того, що сталося? Найімовірніше ви просто змінили БП процесу і відповідно для нього змінилися всі етапи
04.12.2020, 19:12

Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Ймовірно, ви щось переплутали. Ви можете зняти відео з підтвердженням того, що сталося? Найімовірніше ви просто змінили БП процесу і відповідно для нього змінилися всі етапи

Я вже все виправив, і повторно немає бажання проводити експерименти з діючою базою. БП змінилися як для одного процесу, т.к. у всіх процесів, які були у вкладці Замовлення постачальнику, замість етапів, почали відображатися id етапів, які віддалилися. Ви можете на тестовій базі легко перевірити цей баг.
04.12.2020, 19:21

Суханіцький Андрій ВАНБОКС КОРП
OneBox Corp - Інтегратор
Іменна ліцензія
Це сталося тому, що хтось імпортував бізнес-процес https://prnt.sc/vw1zws
05.12.2020, 00:07

Чудовий баг. Я зайду, зламаю собі БП, а потім звинуватиму OneBox в цьому))
08.12.2020, 18:17

Бодяко Дмитро
Співробітник писав/ла:
Чудовий баг. Я зайду, зламаю собі БП, а потім звинуватиму OneBox в цьому))

Справа в тому, що я нічого не робив, окрім як встановив на БП дію "Змінити напрямок процесу" - вихідний. Після чого зламалися (як Ви кажете) БП. Про що я написав. Ви самі перевірте, потім кажіть, що я зламав.
10.12.2020, 10:15

Вище вам вказали, що ваш співробітник імпортував налаштування БП. Це означає, що інтерфейс змінив теж ваш співробітник. Його ПІБ чудово видно на скріншоті.
10.12.2020, 18:17

Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації. Увійти та написати коментар