Ми використовуємо файли cookies для оптимізації контенту та швидкодії сайту. Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookies.
Можна зробити дію, яка буде копіювати дані з вкладки контакти процесу, цих контактів в додаткове поле процесу.
Наведу приклад:
Є контакти процесу https://prnt.sc/uydr8x
Потрібно в дії вибирати які поля копіювати в додаткове поле процесу.
Наприклад вибираю ПІБ і ПІБ контактів процесу записуються в додаткове поле процесу через кому: OSIPOV MARK, OSIPOV VOLODYMYR, OSYPOVA MARYNA
Чи можна таке зробити?
Можна зробити дію, яка буде копіювати дані з вкладки контакти процесу, цих контактів в додаткове поле процесу. Наведу приклад: Є контакти процесу https://prnt.sc/uydr8x Потрібно в дії вибирати які поля копіювати в додаткове поле процесу. Наприклад вибираю ПІБ і ПІБ контактів процесу записуються в додаткове поле процесу через кому: OSIPOV MARK, OSIPOV VOLODYMYR, OSYPOVA MARYNA Чи можна таке зробити?
Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу до додаткового поля процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.
Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу до додаткового поля процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу.
Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.
Марков Євген Ігорович Співробітник писав/ла: Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу до додаткового поля процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.
А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))
[quote]
Марков Євген Ігорович
Співробітник писав/ла:
Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу до додаткового поля процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.
[/quote]
А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))
Стрілець Антон Миколайович Співробітник писав/ла: Марков Євген Ігорович Співробітник писав: Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу в додаткове поле процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))
4:00. Доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в додатковому полі процесу через кому.
[quote]
Стрілець Антон Миколайович
Співробітник писав/ла:
Марков Євген Ігорович Співробітник писав: Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу в додаткове поле процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))
[/quote]
4:00.
Доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в додатковому полі процесу через кому.
Марков Євген Ігорович Співробітник писав/ла: Стрілець Антон МиколайовичСпівробітник написав:Марков Євген ІгоровичСпівробітник написав:Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу в додаткове поле процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))4 години.Допрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в додатковому полі процесу через кому.
А якщо без умови, контактів, які підходять під умови, а просто всі контакти процесу?
[quote]
Марков Євген Ігорович
Співробітник писав/ла:
Стрілець Антон МиколайовичСпівробітник написав:Марков Євген ІгоровичСпівробітник написав:Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу в додаткове поле процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))4 години.Допрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в додатковому полі процесу через кому.
[/quote]
А якщо без умови, контактів, які підходять під умови, а просто всі контакти процесу?
Стрілець Антон Миколайович Співробітник писав/ла: Марков Євген ІгоровичСпівробітник написав:Стрілець Антон МиколайовичСпівробітник написав:Марков Євген ІгоровичСпівробітник написав:Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу в додаткове поле процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))4 години.Допрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А якщо без умови, контактів які підходять під умови, а просто всі контакти процесу?
Також 4 години.
[quote]
Стрілець Антон Миколайович
Співробітник писав/ла:
Марков Євген ІгоровичСпівробітник написав:Стрілець Антон МиколайовичСпівробітник написав:Марков Євген ІгоровичСпівробітник написав:Є дія "Скопіювати значення додаткового поля користувача з вкладки контакти процесу в додаткове поле процесу" , це саме те, що необхідно. Але ця дія знаходить першого відповідного під умови контакту і заносить значення у вказане додаткове поле процесу. Думаю, як варіант, можна в нього доопрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А скільки займе часу, щоб додати таке налаштування?))4 години.Допрацювати налаштування, якщо контактів, які підходять під умови кілька, то заносити значення в доп.поле процесу через кому.А якщо без умови, контактів які підходять під умови, а просто всі контакти процесу?
[/quote]
Також 4 години.
Будь ласка, приєднуйтесь до діалогу. Якщо вам є що сказати – будь ласка, напишіть коментар. Для входу потрібний мобільний телефон та смс-код для ідентифікації.
Увійти та написати коментар